به گزارش خبرنگار مژده خبر به نقل از خبرگزاری مهر، به ثمر نشستن درخت تنومند انقلاب اسلامی و گرامیداشت چهل و سومین جشن پیروزی و آزادگی مردم ایران بر علیه ظلم و ستم یقیناً مرهون خون شهدایی است که با ولایتمداری، ایستادگی، مجاهدتها، شجاعتها و ایثارگریها هیمنه رژیم طاغوت را درهم شکستند و بساط حکومت ۲ هزار و ۵۰۰ ساله ستمشاهی را از این کشور برچیدند و با نثار جان و مال خود، به رهبری امام خمینی (ره) فریاد ظلم ستیزی سر دادند، تا در نهایت حکومت عدل اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی را برقرار کنند.
پیشرفت و تعالی امروز نظام اسلامی، مدیون خون شهدای مبارزی است که مظلومانه در خفقان رژیم ستمشاهی به زندان افتادند، زیر شکنجه قرار گرفتند، و یا در نهایت با ایستادگی و فداکاریهای بیبدیل در راه خدا، اسلام و آزادی و استقلال مردم ایران شهادت را برگزیدند.
نخستین شهدای راه انقلاب اسلامی ایران نقش ویژهای در به ثمر نشستن و تداوم این انقلاب داشته و دارند، لذا در چهل و سومین بهار انقلاب و همزمان با آغاز دهه مبارک فجر، خبرگزاری مهر بنا بر رسالت خود مبنی بر زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا و ادامه راه آنها، قصد دارد به معرفی نخستین شهدای والامقام انقلاب اسلامی در استان کرمانشاه بپردازد.
شهید الهداد الفتی فرزند علیداد متولد ۲۰ شهریور ۱۳۳۱ در روستای گلین از توابع شهرستان گیلانغرب در خانوادهای متدین و مستضعف به دنیا آمد. دوران تحصیلات ابتدایی را در روستای انجاورود از توابع این شهرستان به پایان رساند و سپس تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم ادامه داد.
وی که روحیه انقلابی داشت در برنامههای علیه رژیم منحوس پهلوی شرکت فعالانه داشت و در تاریخ هشتم آبان سال ۱۳۵۷ در شهرستان سرپلذهاب در چهار راه میراحمد در اثر حمله سفاکان رژیم پهلوی به مسجد صاحب الزمان (عج) از ناحیه قلب مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل گشت.
کشاورزی و باغداری شغل شهید الهداد
خواهر نخستین شهید انقلاب در شهرستان سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: شهید الهداد فرزند بزرگ خانواده بود و با اینکه سن و سالی زیادی نداشت، همواره در کارهای کشاورزی و باغداری کمک کار و یاور پدرم بود.
شمسی الفتی اظهار کرد: این شهید بسیار زرنگ و تیزهوش بود، بنابراین در کنار کار کشاورزی، تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم ادامه داد.
وی افزود: شهید الهداد به لحاظ اخلاقی و شخصیتی زبانزد همه بود، قرآن را هر شب قرائت میکرد و هیچگاه نمازش را ترک نکرد و تا روز شهادت در کارهای عمومی روستا و کمک کردن به مردم و اطرافیان همیشه حاضر میشد.
خواهر نخستین شهید انقلاب در شهرستان سرپل ذهاب بیان کرد: در اوایل انقلاب مصادف با هشتم آبان ۱۳۵۷ برادرم در یکی از مبارزات خیابانی به عنوان نخستین شهید شهرستان سرپلذهاب در چهار راه احمد ابن اسحاق در مبارزه با رژیم شاهنشاهی مورد اصابت مستقیم تیر قرار گرفت و به شهادت رسید.
شهیدی که پیکرش به سختی به روستا رسید
الفتی ادامه داد: از طریق اقوام و برادر کوچکترم که در مدرسه بودند از شهادت شهید الهداد مطلع شدیم، پیکر شهید را از جاده اصلی سرپلذهاب تا روستا که حدود پنج کیلومتر فاصله دارد به سختی روی دوش گرفته و آوردند.
- نویسنده : آرزو کرمی
- منبع خبر : خبرگزاری مهر
Monday, 30 December , 2024