سیامک الیاسپور در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه امسال ۳۴۵ هکتار پیاز در شهرستان هرسین کشت شده، گفت: پیش بینی میشود امسال نزدیک ۱۸ هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شود.
وی متوسط عملکرد پیاز در مزارع شهرستان هرسین را در سال جاری حدود ۶۰ تن در هکتار اعلام کرد.
الیاسپور در ادامه با اشاره به بازارپسندی بالای پیاز هرسین، گفت: پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز است که این پیاز به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص بازارپسندی بالایی در کشور داشته و پس از برداشت در بازارهای داخلی و حتی خارجی عرضه میشود.
وی تاکید کرد: پیاز هرسین صاحب برند بوده و بازارپسندی آن به اندازه ای زیاد است که سالانه حدود ۱۰ درصد محصول تولیدی در شهرستان روانه بازارهای خارج از کشور می شود.
وی یادآور شد: به دلیل عدم استفاده و یا بعضا استفاده خیلی کم از سم و کود، پیاز تولیدی این شهرستان جزو محصولات سالم دسته بندی می شود.
به گفته الیاسپور برداشت پیاز در شهرستان هرسین تا اواخر شهریور ادامه خواهد داشت.
- منبع خبر : ایسنا
Sunday, 10 November , 2024