مهندس «زمان خسروی» مدیرعامل شرکت تولیدی خمیرمایه برتر در جمع خبرنگاران بازدید کننده گفت:این شرکت در سال ۱۳۸۹ با تجهیزات به روز افتتاح و به دلایلی یک سال به دلیل مشکلات فاضلاب و … غیرفعال شد اما بعد از مرتفع شدن مشکلات، ازسال ۱۴۰۰ به بعد، با ورود بخش خصوصی کار به صورت جدی فعال است.
مدیرعامل شرکت تولیدی «خمیرمایه برتر» گفت: تنها شرکت بیوتکنولوژی غرب کشور در کرمانشاه هستیم که در تهیه نان خمیرمایه (حجیم) در حال فعالیت می باشیم.
وی بیان کرد: در دهه ۷۰ با توجه به تغییرات آزمایشگاهی از خمیرمایه که طی آن استفاده از جوش شیرین مخرب شناخته شد، در صدد حذف آن برآمدند و ما نیز این الگو را در دستور کار قرار دادیم.
خسروی گفت: این شرکت کمتر از ۶ ماه با همکاری متخصصان داخلی راه اندازی شد و هم اکنون محصولاتش به کشورهای مختلف منطقه و اروپایی همانند آلمان ارسال میشود.
این فعال عرصه ی جهاد صنعت و تولید ادامه داد: این شرکت تولیدی بخشی از نیازهای داخلی را تأمین میکند و در حال حاضر ۱۶۱ نیرو به صورت مستقیم در مقاطع مختلف در حال فعالیت هستند و در مجموع ۱۸۰ نفر در این مجموعه شاغل هستند.
مدیرعامل شرکت تولیدی خمیر مایه برتر برتر افزود: امروزه با حمایت مسئولان مجموعه موفقی بوده ایم و روز به روز درحال ارتقاء آن هستیم، چراکه معتقدیم یکی از نیازهای لازم وجود خمیرمایه با کیفیت است که دارای مزایایی از جمله: جذب بهتر غذا و رفع کم خونی و نیزخواص دیگری است.و نان خوش رنگ و طعمی که در برخی نانوایی ها، می بینید حاصل خمیر مایه برتر ماست که این نانوایی ها استفاده می کنند.
خسروی با تاکید بر اینکه با تولید بیش از ۱۰ تن در روز میزان صادرات به کشورهای آسیای غربی و چند کشور اروپایی بیش از ۵۰ درصد از تولیدات است، اظهار کرد: در فاز دوم تصفیه خانه را افتتاح کردیم و تلاش شد مشکلات اولیه رفع شود و سطح کار ارتقا یابد، لذا پروسه بیوتکنولوژی با شرایط استریل است و شروع کار آن با آزمایشگاه بوده که خمیرمایه را به حجم مواد دیگر اضافه میکند.
وی در پایان یادآور شد:مشکلات قطعی برق و گاز، خسارت های زیادی به شرکت تولیدی ما، وارد کرده و می کند.
این بازدید در راستای روایت صحیح دستاوردهای پیشرفت نظام در بعد تولید در قالب کاروان راویان پیشرفت و با همت سازمان بسیج رسانه انجام شد.
انتهای پیام/
- نویسنده : جعفر جعفری
- منبع خبر : مژده خبر
Sunday, 3 August , 2025