هشتمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت «الکامپ» کرمانشاه، یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فناوری اطلاعات و ارتباطات استان، در پارک شاهد کرمانشاه در حال برگزاری است.

 

هشتمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت «الکامپ» کرمانشاه، که یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فناوری اطلاعات و ارتباطات استان به شمار می‌رود در پارک شاهد کرمانشاه از ۲۱ تا ۲۴ آبان‌ماه صبح و بعدازظهر در حال برگزاری است.این نمایشگاه فرصت مناسبی است برای شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات، نرم‌افزار، سخت‌افزار و خدمات دیجیتال تا محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارند و با مخاطبان و مشتریان جدید ارتباط برقرار کنندبیش از ۸۰ شرکت در غرب کشور آخرین محصولات و طرح‌های خود را در این نمایشگاه در معرض دید علاقه‌مندان قرار دادند.هدف اصلی این نمایشگاه، معرفی جدیدترین دستاوردها و فناوری‌ها در حوزه IT است و فرصتی برای فعالان این صنعت فراهم می‌کند تا از نزدیک با آخرین تحولات و روندهای بازار آشنا شوند. همچنین، این رویداد به تقویت روابط میان شرکت‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی در زمینه فناوری اطلاعات کمک می‌کند.نمایشگاه الکامپ کرمانشاه معمولاً شامل بخش‌های مختلفی نظیر غرفه‌های شرکت‌های فناوری، ورکشاپ‌ها و سمینارهای آموزشی، معرفی استارتاپ‌ها و خدمات نوآورانه، و فرصت‌های شبکه‌سازی برای حرفه‌ای‌ها و علاقه‌مندان به این صنعت است.

مصیب محبی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه کرمانشاه، در نشست خبری در این نمایشگاه ضمن بیان اهمیت نمایشگاه الکامپ امسال، اظهار کرد: این نمایشگاه با همکاری و حمایت سازمان نظام صنفی رایانه و سایر پارک‌های علم و فناوری استان‌های همجوار مانند کردستان و ایلام پس ا ۶ سال در کرمانشاه، برگزار شده است. وی هدف این نمایشگاه را در معرفی آخرین دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین تقویت جایگاه کرمانشاه به عنوان قطب اقتصاد دیجیتال غرب کشور عنوان کرد.رئیس سازمان نظام صنفی رایانه کرمانشاه تأکید کرد: این رویداد در راستای تحقق اقتصاد دیجیتال و تحقق اهداف صحرایی استاندار کرمانشاه،، در راستای توسعه بخش خصوصی و فناوری برگزار می‌شود. همچنین، وی به کمبود اطلاع‌رسانی در برخی بخش‌ها اشاره کرد و از رسانه‌ها خواست تا بیشتر در معرفی این رویداد همکاری کنند.

مهدی رضایی، موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه و مدیرعامل شرکت فناوران هوشمند نیز که در این دوره از نمایشگاه الکامپ حضور دارند، گفت: در این رویداد بزرگ، مدرسه هوشمند کرمانشاه با ۴ غرفه مختلف در نمایشگاه حضور دارد و مجموعه‌ای از دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته است.وی ادامه داد: ییکی از بخش‌های اصلی غرفه ما، به رباتیک اختصاص دارد که در آن، دستاوردهای دانش‌آموزان ما در جشنواره خوارزمی و جشنواره‌های بین‌المللی به نمایش گذاشته شده است. این ربات‌ها شامل ربات‌های جنگجو، ربات‌های فوتبالیست، ربات‌های مسیریاب و ربات‌های کاوشگر هستند که همگی دست‌ساخته‌های دانش‌آموزان پر تلاش ما هستند.موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه همچنین در غرفه مدرسه هوشمند، به کیوسک‌های لمسی و دیگر محصولات فناورانه‌ای که در زمینه فناوری آموزشی تولید شده اشاره کرد و افزود: یکی از دستاوردهای جدیدی که در این نمایشگاه رونمایی شده، یک سامانه هوشمند است که قادر است در عرض پنج دقیقه، آزمون‌هایی از کل کلاس بگیرد، آن‌ها را تصحیح کند، نمودارهای آماری ترسیم کند و بلافاصله نتایج را به والدین اطلاع دهد. این سامانه، به عنوان یک ابزار نوین در سیستم‌های آموزشی، گامی بزرگ در بهبود فرآیندهای تدریس و ارزشیابی برداشته است.

وی نرم‌افزار هوشمند همکلاسی را به عنوان یکی دیگر از محصولات برجسته‌ عنوان کرد که در این نمایشگاه معرفی شده و افزود: این نرم‌افزار، به‌عنوان قوی‌ترین سامانه اتوماسیون مدارس در سطح کشور، تمامی امور مدرسه از جمله ثبت‌نام، اعلام نمرات، ارتباطات والدین و مدرسه را مدیریت می‌کند. علاوه بر این، این سامانه شبکه‌ای داخلی فراهم می‌آورد که بدون استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی، تمامی ارتباطات میان والدین، دانش‌آموزان و مدرسه در آن انجام می‌شود.رضایی ادامه داد: در دنیای امروز که به سرعت در حال تغییر است، جذابیت کلاس‌های درس برای دانش‌آموزان کاهش یافته و نیاز به فضاهایی که دانش‌آموزان بتوانند با استفاده از تکنولوژی، نرم‌افزارها و محیط‌های شبیه‌سازی‌شده با دنیای واقعی ارتباط برقرار کنند، بیش از پیش احساس می‌شود. ورود هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین به سیستم‌های آموزشی، موجب می‌شود که فرآیند یادگیری برای دانش‌آموزان سریع‌تر، راحت‌تر و جذاب‌تر گردد.وی اضافه کرد: یکی از سامانه‌های پیشرفته‌ای که در مدرسه هوشمند به کار گرفته‌ایم، سیستم آزمون‌ساز هوشمند است. با این سیستم، معلمان می‌توانند با وارد کردن درصد سختی سوالات و بودجه‌بندی درسی، به‌طور اتوماتیک از بانک اطلاعاتی سوالات، آزمونی استاندارد و تصادفی برای دانش‌آموزان طراحی کنند. این سیستم به معلمان این امکان را می‌دهد که در کمتر از ۵ دقیقه، یک آزمون کامل و دقیق بسازند، در حالی که اگر بخواهند به صورت سنتی این کار را انجام دهند، زمان و تلاش بسیار بیشتری نیاز است.

رضایی خاطرنشان کرد: ما در مدرسه هوشمند کرمانشاه معتقدیم که آموزش با استفاده از فناوری می‌تواند کمک شایانی به بهبود کیفیت تدریس و یادگیری کند. با توجه به این تحولات، معلمان و دانش‌آموزان می‌توانند در فضایی پویا و فناورانه، فرآیند یادگیری و تدریس را به سطحی جدید و کارآمدتر برسانند.

 

  • منبع خبر : مژده خبر