جعفر جعفری/مژده خبر- نشست هیئت اندیشه ورز سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه با حضور مسئولان بسیج حقوق دانان شهرستان های استان کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری مژده خبر ، در این نشست که با هدف اندیشه ورزی و هم اندیشی پیرامون برنامه های سال ۱۴۰۲ این سازمان صورت گرفت، مدیر سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه اظهار داشت: مهمترین رسالت‌ سازمان بسیج حقوق دانان جهاد حقوقی ، عدالت گستری و مبارزه با فساد است که اجرای برنامه های سال جاری کما فی سابق پیرامون این رسالت ها خواهد بود. رسول بهرامی پور با اشاره به تدوین ۹۱ برنامه اجرایی برای رده های بسیج حقوق دانان در سال ۱۴۰۲ گفت : تقویت شوراهای صلح و سازش به منظور نهادینه کردن این فرهنگ در سطح جامعه ، پیشگیری از وقوع جرم ، ارائه خدمات رسانی تخصصی حقوقی و قضایی توسط گروه های جهادی حقوق دانان بسیجی به آحاد مردم، آزادسازی زندانیان و اجرای طرح احرار، کمک به تحقق شعار سال و رفع موانع حقوقی تولید و راه اندازی هسته های علمی تخصصی از مهمترین برنامه ها در سال ۱۴۰۲ خواهد بود. وی همچنین مطالبه گری و صیانت از حقوق عامه، جهاد تبیین، کمک به حل مسائل حقوقی استان از جمله فقر سواد حقوقی و کاهش حجم پرونده های دستگاه قضایی را از برنامه های دیگر این سازمان دانست.

در این نشست دکتر نیکزاد عباسی معاون قضایی رئیس کل دادگستری و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمانشاه نیز در سخنانی اظهار داشت: ظرفیت بسیج و گروه های جهادی از اقشاری هستند که حس مسئولیت پذیری بیشترین دارند و می‌تواند در کاهش آسیب های اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرائم موثر باشند. وی افزود: بسیج توسط قانونگذار به عنوان عضو شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم کشور تعیین شده است که در همین راستا با همکاری و هماهنگی سازمان بسیج حقوق دانان استان کرمانشاه در صدد تهیه طرحی مشترک برای پیشگیری از وقوع جرایم و کاهش آسیب های حقوقی در سطح استان هستیم که در این طرح با استفاده از ظرفیت های بسیج حقوق دانان و دستگاه قضایی در حوزه پیشگیری از وقوع جرم گام های موثری برداریم. معاون رئیس کل دادگستری در ادامه گفت: دستگاه قضایی مطالبه گر پیشگیری از جرم در سطح استان و بسیج حقوق دانان بازوی اجرایی اقدامات پیشگیرانه است. در ادامه این نشست معاون قضایی رییس کل دادگستری و معاون توسعه حل اختلاف دادگستری کل استان کرمانشاه در سخنانی اظهار داشت: گسترش هسته های صلح و سازش ، نهاد داوری و میانجیگری از برنامه های مهم و اولویت دار معاونت توسعه حل اختلاف است که در این حوزه تعامل بسیار خوبی با بسیج حقوق دانان در سطح کشور و استان برای استفاده از ظرفیت حقوق دانان بسیجی ایجاد شده است. منوچهر فتاحی همچنین با اشاره به ظرفیت بسیج در جهت توسعه و نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش در جامعه گفت: امیدواریم در سال جاری با تعامل سازمان بسیج حقوق دانان و شوراهای حل اختلاف در جهت کاهش اختلافات و گسترش صلح و سازش و کمک به آزادسازی زندانیان معسر گام های موثری برداریم.
در خاتمه این نشست اعضاء حاضر به بحث و تبادل نظر پیرامون اجرای کمی و کیفی برنامه های بسیج حقوق‌دانان در سال ۱۴۰۲ پرداختند.

  • منبع خبر : مژده خبر