مژده خبر- توصیه های تغذیه ای برای گرمازدگی را باید جدی گرفت که از جمله این توصیه ها در پی این مطلب آمده است.
۱_ میوه های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید
۲_از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود
۳_ میوههای آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت های بدن کمک و از دهیدراتاسیون(از دست دادن آب) جلوگیری می کنند.
۴_ مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه میشود.
۵_ نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی شود.
- منبع خبر : مژده خبر
https://mozhdekhabar.ir/?p=35906
Sunday, 3 August , 2025