مژده خبر- معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت:در آشپزخانه مرکزی امامزاده ابراهیم(ع) طاق بستان به صورت هفتگی ۱۰۰۰ پُرس غذا تهیه و توزیع می‌شود.

.
به گزارش خبرنگار مژده خبر به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، حجت الاسلام و المسلمین میرزایی معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: در راستای کمک به خانواده های بی بضاعت، در آشپزخانه مرکزی امامزاده ابراهیم(ع) طاق بستان به صورت هفتگی ۱۰۰۰ پرس غذا با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی طبخ و در مناطق حاشیه‌ای و خانواده های کم برخوردار کرمانشاه توزیع می‌گردد.
وی ادامه داد: این کار ارزشمند که با همکاری مراکز افق امامزاده ابراهیم(ع ) طاقبستان ، امامزاده قاسم(ع) پاامام ،بقعه شیخ فاضل تونی(ره)، بقعه سیده فاطمه (س) و مسجد و زیارتگاه صاحب الزمان(عج) کرمانشاه و با کمک خیرین انجام می شود با برنامه ریزی به عمل آمده هر هفته در یکی از مناطق حاشیه‌ای و بین خانواده های نیازمند و از طریق موسسات خیریه و مساجد توزیع می‌شود.
معاون فرهنگی واجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: هزینه این اطعام از محل خیرین و نذورات مردمی تامین می شودو تلاش می کنیم این تعداد غذا را افزایش دهیم تا بتوانیم خانواده های بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم.

  • منبع خبر : مژده خبر