مژده خبر- میوه انار میوه‌ای بسیار پرخاصیت است از دانه، پیه و پوست آن گرفته تا برگ و ساقه و ریشه درخت آن، همگی دارای خواص و ویژگی‌های خاصی هستند.

بعد از میل نمودن انار، پوست انار را دور نیاندازید و آن را خشک کنید و نگهدارید.

از جوشانده‌ی پوست انار می‌توانید به عنوان دهانشویه استفاده کنید که لثه‌ها و دندان‌ها را محکم و پرزهای زبان را تمیز می‌کند.

همچنین یکی از کاربردی‌ترین داروها جهت کاهش و رفع کامل عفونت دهان و دندان می‌باشد.

همچنین از جوشانده‌ی پوست انار می‌توان جهت تنظیم کردن و بستن منافذ پوست استفاده کرد. بدین صورت که مقداری پنبه آغشته به جوشانده‌ی پوست انار را روی پوست بزنید و منتظر بمانید که خودش خشک شود.

همچنین بعد از خشک کردن پوست انار می‌توان آن را پودر کرد و در یک ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کرد و هرگاه زخم عمیقی در پوست ایجاد شدجهت جلوگیری از خونریزی مقداری از آن را روی زخم بپاشید تا مانع خونریزی شود.

 

  • منبع خبر : مژده خبر