به گزارش مژده خبر به نقل از روابطعمومی دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه: جلسه کمیته هماهنگی گسترش آموزش عالی علمی کاربردی این دانشگاه با حضور دکتر شرفی سرپرست واحد استان کرمانشاه و سایر اعضا در محل واحد استانی برگزار شد.
در این جلسه که با هدف تدوین سند آمایش آموزش عالی علمی کاربردی استان برگزار گردید، دکتر شرفی گفت: این سند افق پنج ساله توسعه و چشمانداز آموزش عالی علمی کاربردی استان کرمانشاه را ترسیم مینماید.
وی افزود: توسعه مراکز آموزش علمی کاربردی استان باید براساس رشتههای تحصیلی اشتغال محور موجود، ظرفیت مراکز علمی کاربردی فعال استان و توجه به گروههای آموزشی صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و مدیریت و خدمات اجتماعی انجام گیرد.
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه تصریح کرد: رشتههای تحصیلی آموزش عالی علمی کاربردی و همچنین دورههای کوتاه مدت مورد نیاز باید براساس مزیتهای استانی و منطقهای تدوین و مصوب شود.
وی اضافه کرد: تهیه بانک اطلاعات کامل از نیازها و مزیتهای استان در زمینه آموزشهای مهارتی ادای دین به حوزه آموزش عالی استان است.
در ادامه این جلسه دکتر دل انگیزان دانشیار گروه اقتصاد دانشگاه رازی، یکی از دغدغههای اصلی در آموزش عالی استان را حوزه فرهنگ و هنر اعلام کرد و گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی بهعنوان دانشگاه مهارت محور پیونددهنده علم و مهارت جهت نیل به هدف اشتغال کارآمد است.
وی افزود: وظیفه دانشگاه علمی کاربردی ارائه توانمندی های لازم برای تبدیل مهارتها به طرحها و محصولات قابل تجاریسازی است.
دکتر دل انگیزان اضافه کرد: توجه به استعدادهای موجود در استان عامل توسعه و پیشرفت کرمانشاه است.
وی ادامه داد: کرمانشاه در بخش کشاورزی نیاز به مهارتافزایی کشاورزان خود دارد.
این عضو هیئتعلمی دانشگاه با اشاره به صنعت بوم گردی، تاسیس رشتههای مهارتی مورد نیاز گروه مدیریت و خدمات اجتماعی در این زمینه را ضروری خواند و گفت: در زمینه صنعت توجه به صنایع نرم همچون بازیهای رایانهای باعث اشتغال و پیشرفت خواهد بود.
همچنین در این جلسه که با حضور نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه برگزار شد، سایر اعضا به بیان گزارشات و نقطه نظرات خود پرداختند.
- منبع خبر : مژده خبر
Sunday, 22 December , 2024