مژده خبر- سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به عضویت دو وزات خانه و 9 دستگاه اجرایی کشور در شورای هماهنگی کانون های مساجد، گفت: تشکیل و برگزاری منسجم جلسات این شورا با اتخاذ و تصویب مصوبات راهبردی؛ ضمن احیای مساجد منجر به غنای برنامه های فرهنگی و هنری خواهد شد.

 

به گزارش خبرنگار مژده خبر به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، حجت الاسلام والمسلمین «غلامعلی قدیریان» سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، گفت: تشکیل ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در برهه ای حساس با توجه به دغدغه های و تأکیدات حضرت آقا در خصوص لزوم مقابله با شبیخون فرهنگی دشمن، با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفته و با گذشت زمان می بینیم که ضرورت و اهمیت فعالیت و برنامه های هدفمند بچه های مسجد در این عرصه تا چه حدی مهم و اثرگذار است.

حجت الاسلام قدیریان، با اشاره به چالش های موجود در حوزه اعتبارات فرهنگی کشور، اظهار کرد: پیشبرد اهداف و برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد در این سنگر مقدس، نیازمند حمایت های درون استانی و مشارکت و تعامل بیش از پیش دستگاه های عضو شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در هر استان است.

وی یکی دیگر از عوامل اصلی را عدم تشکیل جلسات شورای هماهنگی کانون های مساجد در این استان برشمرد و گفت: در سفرهای استانی که رئیس جمهور شهید حضرت آیت الله رئیسی به استان های مختلف داشتند، کل بودجه و اعتبارات برنامه ای کانون های مسجد در همان سفر رئیس جمهور بسته می شد.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به گلایه مندی کانون های مساجد استان از عدم حمایت و اختصاص بودجه به برنامه های فرهنگی و هنری مساجد، خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه دارای ۶۲۴ کانون فرهنگی هنری در مساجد شهری و روستایی است. این تعداد پایگاه موثر و فعال در مساجد می تواند نقش بسزایی در اعتلای فرهنگی جامعه ایفا کند.

وی تنوع فرق و مذاهب را یکی دیگر از ویژگی های خاص استان کرمانشاه دانست و گفت: کانون های مساجد در ۴ شهرستان اهل سنت کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند.

حجت الاسلام قدیریان، با اشاره به برگزاری جشنواره وحدت اسلامی همزمان با هفدهم ربیع الاول سالروز میلاد باسعادت رسول اکرم(ص) در تهران، اظهار کرد: سهم بسزایی برای کانون های فرهنگی هنری مساجد اهل سنت استان کرمانشاه در این رویداد ارزشمند دیده شده است و در این راستا شاهد حضور چهره های برجسته اهل سنت کرمانشاه به عنوان مهمان ویژه این مراسم و همچنین اعزام ۵۰ نفر از مدیران و فعالان کانون های مساجد منطقه اورامانات به این همایش بزرگ خواهیم بود.

وی همچنین خدمت رسانی کانون های تخصصی خواهران را نمونه ای درخشان از نقش محوری بانوان در برنامه ها و فعالیت های کانون های مساجد خواند و متذکر شد: شبکه ای فعال از بچه های مسجدی، متعهد و پای کار انقلاب؛ ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی برای پیشبرد برنامه های فرهنگی و هنری را در کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان به وجود آورده است که بایستی از آن غافل نشد.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به توفیقات ارزشمند کانون های مساجد استان های برخوردار از حمایت های استانی در تولید اشعار فاخر، ملودی های ملی مذهبی، سرود و تئاتر و پخش این آثار فاخر از شبکه های سراسری، اظهار کرد: شهرداری کرمانشاه و سازمان فرهنگی هنری یکی از سازمان هایی است که به لحاظ حقیقی همواره از مساجد حمایت کرده و می کند.

وی انعقاد تفاهمنامه همکاری طرح ملی طراوت را یادآور شد و اضافه کرد: شهرداری متولی این طرح است و ستاد هماهنگی کانون های مساجد و آموزش و پرورش نیز ارگان های همکار در طرح طراوت هستند.

حجت الاسلام قدیریان، با اشاره به اجرای پایلوت این طرح در ۸ استان از جمله کرمانشاه، ابزار کرد: جلسات هماهنگی و برنامه ریزی این طرح ملی نیز که رویکرد آن بر محور «خانواده، مسجد، مدرسه» است به زودی برگزار شده و وارد مرحله اجرایی خواهد شد.

گفتنی است، در پایان این نشست حجت الاسلام والمسلمین قدیریان با تقدیم لوح سپاسی از سوی حجت الاسلام والمسلمین کمال الدین خداداده رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، از زحمات و حمایت های مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری برنامه های ماه مبارک رمضان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه قدردانی کرد.