مهندس مصطفی احمدی پور«مدیرعامل جهان فولاد غرب، «شکری» پیش از ظهر سه شنبه۲۰تیرماه سال جاری در نشست با اصحاب رسانه در سالن جلسات گروه صنعتی شکری، اظهار کرد: مجموعه صنعتی جهان فولاد غرب در قالب طرح های متعدد صنعتی توانسته بیش از ۱۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰۰۰ فرصت شغلی غیر مستقیم در استان کرمانشاه ایجاد کند و اولویت اشتغال را نیز به افراد بومی داده است.
بنابراین گزارش،: این مجموعه که از افتخارات استان کرمانشاه است، در شهرستان هرسین واقع شده، که به گفته مهندس احمدی پور، فعالیت خود را از سال ۱۳۸۶ شروع کرد و امروز با ظرفیت اسمی تولید ۳۰۰ هزار تن در سال تیر آهن، میلگرد و نبشی توانسته در قالب طرح های توسعه ای متعدد، یک میلیون تن انواع تیر آهن، میلگرد، نبشی، ناودانی، شمش و دیگر محصولات تولید کند و علاوه بر مصرف داخلی، به کشور های عراق، ارمنستان، پاکستان، عمان و آفریقای جنوبی نیز که خواهان محصول با کیفیت این مجموعه هستند صادر کند.
۷۰درصد نیروهای مجموعه شکری بومی هستند
در ادامه این نشست احمدی پور تاکید کرد: اولویت اشتغال را به افراد بومی در درجه اول به ساکنین اطراف کارخانه، شهرستان هرسین و بعد کرمانشاه داده ایم، در ادامه گفت: کیفیت بالای محصولات مجموعه صنعتی جهان فولاد غرب در مقایسه با محصولات مشابه داخلی و خارجی، داشتن شرکت دانش بنیان برای تحقیق روی نیازهای تکنولوژی، دستگاه های مورد نظر است.
اقدام مهم این شرکت برای اولین بار در کشور:
مدیر عامل جهان فولاد غرب خاطر نشان کرد: دراین شرکت حدود ۱۲ محصول تولید می شود و خط تولید جدید مانند خط (نورد)گاردان های صنعتی و دریچه کشویی برای اولین بار در کشور در این مجموعه اقدام شده است و نیاز به تکنولوژی و تجهیزاتی بسیاری را توانسته ایم با همکاری متخصصین این شرکت مرتفع کنیم.
نیروگاه ۱۲ مگاواتی در مجموعه صنعتی جهان فولاد در حال احداث است
در ادامه اشکان الماسی «مدیر عامل شرکت سیمان جهان فولاد غرب»،از احداث یک نیروگاه ۱۲مگاواتی برق با اعتبار ۵ میلیون دلار در این مجموعه خبر داد و افزود: این نیروگاه در حال حاضر ۴۰درصدپیشرفت فیزیکی دارد و در آن تازه ترین تکنولوژی های محیط زیستی استفاده شده است.
الماسی به موقعیت جغرافیای استان کرمانشاه در مرز با کشور عراق اشاره کرد و افزود: محصولات این واحد تولیدی صادرات محور است و دارای کیفیت بالا و رعایت استانداردهای بین المللی در تولید محصولات شده است و سال گذشته ۶۰٪ تولیدات آن به خارج از کشور صادر شده است.
الماسی در پاسخ به خبرنگاران به محدودیت انرژی مانند گاز و برق اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی محدودیت ها در نارسایی برق در تابستان و برق و گاز در زمستان است که باعث آسیب زیاد به بخش صنعت می شود، به عنوان مثال وقتی به صورت مکرر کوره ای را خاموش و روشن می کنیم؛ شوک بسیاری به مصالح و تجهیزات و دستگاه های آن وارد می شود و در نهایت عمر دستگاه هارا کوتاه و خسارت فراوان برای شرکت به همراه دارد و از طرفی خاموشی گاز و برق باعث تعطیلی مجموعه ها صنعتی و تولیدی نیز می شود و نتیجه این عمل باعث بالا رفتن هزینه ها برای تولید و مشکل برای پرداخت دستمزد کارکنان می شود و در این شرایط بخش خصوصی خزانه، بخشودگی ها و بودجه دولتی پشت آنها نیست، در نتیجه زیان کلان را در پی داشته و دارد.
مدیرعامل شرکت سیما جهان فولاد غرب، از مهمترین موانع در راه صادرات را دستور العمل های یکشبه و ضرب الا جلی عنوان کرد، و افزود: بررسی شده برای یک محصول در طول یکسال۱۲ ابلاغیه و دستور العمل صادر شده است، با این اوضاع چگونه می شود با تجار و بازرگانان خارجی در خصوص خرید محصول به توافق رسید و تعهداتی داد، این شرایط باعث بی اعتمادی فراوان به کارخانه و شرکت می شود و بازار را برای صادرات از دست می دهیم.
لازم به ذکر است؛ در پایان این برنامه خبرنگاران با همراهی محمد هادی صحرائی مسئول بسیج رسانه استان از بخشهای مختلف تولید بازدید و با راهنمایی های مدبران این بخش ها از نحوه ی تولید و کار دستگاه ها و شرایط تولید آشنایی پیدا کردند.
به گزارش خبرنگار مژده خبر، پیش از ظهر امروز خبرنگاران استان در قالب راویان پیشرفت از مجموعه صنعتی شکری بازدید کردند.
معرفی اجمالی گروه صنعتی- بازرگانی شکری: این گروه موفق صنعتی در سال ۱۳۴۶ تاسیس شد و در حال حاضر یکی از قدرتمندترین گروههای صنعتی در بخش فلزات در ایران محسوب می شود، این مجتمع در استان کرمانشاه واقع شده است.
گفتنی ست؛ گروه صنعتی بازرگانی شکری دارای ۴ زیر مجموعه است. که به معرفی این زیر مجموعه ها می پردازیم:
۱) جهان فولاد غرب(JFCO):
جهان فولاد غرب از سال ۱۳۸۲ فرایند تولید را آغاز نمود.
محصول این کارخانه تیرآهن در اندازههای مختلف بوده و ظرفیت تولید آن بیش از ۳۰۰۰ تن در سال است.
این محصولات به کشورهای عراق، افغانستان، تاجیکستان و پاکستان صادر شده و بخشی از آن نیز در بازار داخلی به فروش میرسد.
۲) سیما فولاد جهان (SFJ):
سیما فولاد جهان مجهز به خط تولید نبرد گرم است که در سال ۱۳۹۳ در استان کرمانشاه افتتاح شد محصولات تولیدی این کارخانه شامل میلگرد در اندازه های مختلف از ۱۰ تا ۳۲ میلی متر است و ظرفیت سالانه آن ۲۰۰ هزار تن است.
مهمترین بازارهایSFJ بازارهای خارجی بوده و محصولات آن به کشورهای همسایه و منطقه صادر میشود. همچنین بخشی از تولید در بازارهای داخلی به فروش می رسد.
۳) جهان صنعت کرمانشاه (JSK):
فعالیت این کارخانه شامل انجام تمامی مراحل طراحی، تولید، نصب و راهاندازی ماشین آلات تولید تیرآهن، میلگرد، نبشی و انواع ماشین آلات صنایع فلزی و همچنین صنعت سیمان است.
۴)ذوب آهن بیستون (BSC) :
ذوب آهن تون مراحل نهایی خود را طی میکند و در حال راهاندازی است تولیدات این مجموعه آهن اسفنجی، شمش فولادی است.
فاز دوم واحد احیا است که محصولش آهن اسفنجی است و بهرهبرداری از آن به زودی آغاز می شود.
- نویسنده : جعفر جعفری
- منبع خبر : مژده خبر
Saturday, 21 December , 2024