گزارش مژده خبر_ مردم کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار مژده خبر می گویند: «نان بی کیفیت صدای مردم کرمانشاه را درآورده اما مسئولین هم چنان بی توجهند.» و.... در حالی که بنا به در خواست های مردمی آماده تهیه این گزارش بودم امروز صبح چشمم به خبر افتاد با این عنوان: «استاندار کرمانشاه در بازدید بامدادی امروز از نانوایی‌ها گفت:ارتقاء کیفیت نان را دنبال می‌کنم.» و با هم این گزارش را می خوانیم:

 

نان بی کیفیت صدای مردم کرمانشاه را درآورده اما مسئولین هم چنان بی توجهند
به گزارش خبرنگار مژده خبر، از مثلاً کلان شهر کرمانشاه! از زمان اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و با آزاد شدن نرخ نان، قرار بود با نظارت بر شیوه تولید نان بر کیفیت آن افزوده شود،اما متاسفانه امروز کیفیت این ماده غذایی در استان خصوصاً کرمانشاه آن چنان اسفبار است، که صدای مردم مظلوم را درآورده است. ولی کمتر مسئولی صدایش از ناله های مردم ناشی از کیفیت بسیار پایین نان در آمده است.
در این خصوص یک شهروند در محله دولت آباد کرمانشاه با انتقاد شدید از وضعیت نان در کرمانشاه گفت: « وضعیت بد و کیفیت بسیار پایین نان امروز طوری است که همشهریان نمی توانند آن را مصرف کنند.»
یک شهروند دیگر با اشاره به اینکه اگر نان گران شده مسئولان نیز باید تلاش کنند که کیفیت نان در استان، بالا برود، یادآور شد: « کیفیت این ماده غذایی مهم و اصلی در استان به طوری است که قابل خوردن نیست و نانوایی ها به جای اینکه کیفیت خود را بالا ببرند نان خمیر و سوخته را عرضه می کنند و به مشتریان خود می گویند: اگر می خواهید ببرید و اگر هم نمی خواهید نبرید!»
یک منتقد دیگر در مسکن مهر دولت آباد کرمانشاه می گوید: « از مسئولان مربوطه می خواهیم در این زمینه نظارت جدی تری به عمل آورند و با افراد متخلف برخورد جدی داشته باشند.»
یک شهروند معترض دیگر اظهار کرد: کیفیت نان در برخی از استان های همجوار ما مطلوب است، اما در این استان و شهرستان متاسفانه آن کیفیت را شاهد نیستیم و باید مسئولان ذی‌ربط نسبت به این معضل حساسیت بیشتری به خرج دهند.
در ادامه این گزارش، یک زن میانسال در صف نانوایی محله اسلامیه گفت: متاسفانه علاوه بر این که نان با هر بار گران شدن از کیفیتش هم کاسته می شود و مسئولین هم از این قضیه بیشتر از ما مطلع هستند اما، صدای انتقاد و اعتراض ما را نمی شنوند و اعتراض هم، آب در هاون کوبیدن است و باید با این نان بی کیفیت و گرانی اش بسازیم و بسوزیم.
وی از ما خواهش کرد و با صدایی لرزان گفت: صدای رسایی برای انتقال خواسته های مردم به مسئولین باشید شاید از شما حرف شنوی داشته باشند.
یک نوجوان هم به نام مسعود. ش،که برای تهیه نان به نانوایی مراجعه کرده درحالی که حاشیه های نان لواش را جدا می کند، گفت: « نان ها خمیر و برخی سوخته است و در اعتراض به نانوا می گوید: این نان ها قابل خوردن نیست.»

 

نانوا که تحمل هیچ انتقادی ندارد فوراً در جواب اعتراض این شهروند می گوید: « اگر شما بلد هستی نان خوب پخت کنی بیا جای من را بگیر؟!!!»
یک نانوایی دیگر_ نخواست نامش فاش شود_ که قبلاً نانش از کیفیت خوبی برخوردار بود در باره کاهش کیفیت نان می گوید: « تقصیر نانوایی ها نیست که نان سوخته و خمیری به مردم می دهند و اگر آرد خوب باشد، نان خوب تحویل می دهیم، ما کارمان خوب است! کیفیت آرد ها خراب است.»
شهروند دیگری که به شدت از کاهش کیفیت نان در شهر کرمانشاه معترض است گفت: «پس از گرانی‌های مستمر، تصور می‌کردیم کیفیت نان بهتر شود. اما در اغلب مواقع در زمان خرید نان لواش،شاهد نازک بودن بیش از اندازه و سیاه شدن بخش زیادی از آن هستیم.»
وی افزود: نانوا نیز بی‌توجه به این موضوع و با وجود اعتراض بسیاری از خریداران ه پخت نان بی‌کیفیت ادامه می‌دهد.»
وی در پاسخ به این سئوال که چرا با وجود کیفیت بد باز هم از همین نانوایی‌ها خرید می کند می گوید: «بیشتر مواقع از شهرهای اطراف به خاطر کیفیت بالای آب نان یک کفتر را خریداری می‌کند و امروز مجبور بوده است به این نانوایی مراجعه کند.»

 

 

به گزارش خبرنگار مژده خبر، استاندار کرمانشاه در بازدید از تعدادی از نانوایی‌های سطح شهر کرمانشاه نحوه فعالیت و کیفیت نان پخت شده در این واحدها را بررسی کرد.

منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، بامداد امروز(چهارشنبه، ۱۹ دی) از تعدادی از واحدهای خبازی سطح شهر کرمانشاه بازدید کرد و ضمن بررسی کیفیت نان و ساعت فعالیت این واحدها، در گفت‌وگو با متصدیان این واحدها در جریان مشکلات آنان قرار گرفت. استاندار کرمانشاه همچنین در گفت‌وگو با مردم، نظر آنان درباره نحوه فعالیت و کیفیت نان پخت شده در خبازی‌ها را جویا شد.

حبیبی در حاشیه این بازدید گفت: موضوع نان و کیفیت آن از مطالبات مردم است و امروز بازدیدی از تعدادی از نانوایی‌های سطح شهر داشتم تا هم وضعیت کیفیت نان و هم ساعت شروع فعالیت نانوایی‌ها را بررسی کنم.

وی افزود: مردم انتظار دارند هم نان با کیفیت بهتری به دستشان برسد و هم خبازی‌ها صبح‌ها زودتر فعالیت خود را شروع کنند که این مسائل را بررسی خواهیم کرد و امیدوارم نتایج خوبی هم حاصل شود.

حبیبی ادامه داد: برخی خبازی‌ها هم درخواست داشتند سهیمه آرد بیشتری در اختیارشان قرار گیرد که این موضوع را نیز از طریق دستگاه‌های مربوطه پیگیری خواهم کرد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به آموزش افرادی که در نانوایی‌ها کار می‌کنند، عنوان کرد: این امر می‌تواند به ارتقاء کیفیت نان پخت شده در نانوایی‌ها کمک بسیاری کند.

وی گفت: پیگیری خواهیم کرد تا هم مشکلات خبازی‌ها مرتفع شود و هم نان با کیفیت بالاتری و در زمان مناسبی به دست مردم برسد تا موجب رضایتمندی آنان شود.

گفتنی ست؛ حدود ۱۱۰۰ واحد خبازی در کرمانشاه در حال فعالیت هستند.

  • نویسنده : جعفر جعفری
  • منبع خبر : مژده خبر