استاندارد ملی فلافل برای اولین بار در سال ۱۳۸۷ منتشر شد و هدف از تدوین آن تعیین ویژگی های مختلف شیمیایی و فیزیکی و روشهای آزمون انواع فلافلهای بستهبندی بود که به صورت منجمد، سرد و نیمه منجمد عرضه می شود.
پس یک فلافل بستهبندی سالم باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارد بخش اول و عمده فلافل را نخود تشکیل میدهد که باید رنگ بین زرد و کرم داشته باشد.
همچنین روغنی که برای سرخ کردن آن استفاده میشود باید بدون بو و طعم نامطبوع باشد بعد از پخت فلافل بو و طعم سوختگی و کپک زدگی ناشی از فساد روغن را نگیرد و فلافل باید رنگ مایل به طلایی و بافت متخلخل بدون حالت خامی باشد.
هنگام خرید فلافل بستهبندی شده نیمه پخت جوری باشد که از آلودگی،خشک شن و رطوبت و پودر شدن فلافل جلوگیری کند و مشخصات روی آن درج شده باشد.
حواس مان به مهر ونشان تأیید استاندارد روی بسته بندی باشد.کد ده رقمی آن را به سر شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال نمایید.
نکات سلامتی؛ بزرگ ترین سرمایه ی انسان هاست، لذا با رعایت استاندارد در حفظ آن قدم بر می داریم.
گزارش ویدئویی:
کلیپ آشنایی با ویژگی های فلافل بستهبندی شده سالم و استاندارد را باهم در لینک زیر مشاهده کنید:
https://aparat.com/v/por60o2
انتهای پیام/
- نویسنده : جعفر جعفری
- منبع خبر : مژده خبر
Sunday, 12 January , 2025