انتخاب درست در تمام سطوح مدیریتی کشور لازم و ضروری است. از الزامات برقراری شایسته_سالاری، در وهله ی اول شایسته خواهی می باشد که مطالبه ی نخبگان جامعه و حتی عموم مردم می باشد و چنانچه دولت مردان در #شایسته_خواهی هم نظر با نخبگان شوند میبایستی با فراخوان های عمومی و استفاده از نظرات […]
انتخاب درست در تمام سطوح مدیریتی کشور لازم و ضروری است.
از الزامات برقراری شایسته_سالاری، در وهله ی اول شایسته خواهی می باشد که مطالبه ی نخبگان جامعه و حتی عموم مردم می باشد و چنانچه دولت مردان در #شایسته_خواهی هم نظر با نخبگان شوند میبایستی با فراخوان های عمومی و استفاده از نظرات تشکل های رسمی و قانونی و در قالب کارگروه های مختلف که برای هر رشته بصورت مجزا تشکیل می گردند ، شایسته_شناسی را آغاز و پس از بررسی و مطابقت با شاخص های مورد نیاز ، گزینه و شخص مناسب پست های مدیریتی را انتخاب نمایند و در اصل شایسته_گزینی صورت پذیرفته است.
شایان ذکر است برای رسیدن به گزینه ی شایسته برای هر پست مدیریتی می شود از روشهای الکترونیکی و سیستم های نرم افزاری HR بهره گرفت و فرایند شناسایی را با سرعت بیشتری پیش ببریم.
در این روش شناسایی ، می شود اطمینان حاصل نمود که حتی تا ۹۰ درصد انتخاب مدیران سیستمی و بدون اعمال نظر و سلایق شخصی انجام می گردد و احتمال گزینش غیر تخصصی به سمت صفر میرود .
از تجربیات تلخ گذشته و پدیده ی ناصواب فامیل سالاری، قوم و قبیله سالاری باید درس بگیریم که غیر متخصصین را در پست های حساس مدیریتی بکار نگماریم.
همانطور که میدانیم فامیل سالاری ، داماد سالاری و قوم و قبیله سالاری ضد ارزشی هست که کشور را به ورطه نابودی میکشاند…!!!
حاکم شدن شایسته سالاری واقعی و سیستمی، راه نجات کشور و برون رفت از مشکلات و معضلات جاری می باشد.
مردم و نخبگان کشور و تشکل های صنفی، اقتصادی، اجتماعی و مردم نهاد می توانند بهترین ناظر و مطالبه گر در پایش ، چینش و انتصاب و انتخاب مدیران باشند و به موقع وارد صحنه شده و به مدیران خاطی معترض شده و آنها را از مسیر انحراف و انتخاب غلط برگردانند.
- منبع خبر : مژده خبر
Tuesday, 7 January , 2025