به گزارش خبرنگار مژده خبر به نقل از ایسنا، سردار مهدی حاجیان در همایش امنیت محله محور که با حضور مسئولان آموزش و پرورش استان برگزار شد، اظهار کرد: امروز مهمترین مطالبه مردم برقراری نظم و امنیت است، امنیتی که به خوبی احساس شود و به این سادگی ها نتوان آن را خدشه دار کرد.
وی ادامه داد: در راستای پاسخ به همین مطالبات مردم، طرح امنیت محله محور مدت هاست در کرمانشاه آغاز شده و تلاش می شود مشارکت اقشار مختلف مردم برای شرکت در این طرح که سود حاصل از آن به خود آنها بازمی گردد، جلب شود.
حاجیان تصریح کرد: در این میان مدارس پایگاه های بسیار خوب و مطمئنی برای ارتقاء امنیت محله محور به شمار می روند و امید می رود با مشارکت گسترده تر مدیران، معلمان و دانش آموزان شاهد امنیتی پایدارتر و احساس آن میان مردم باشیم.
وی همچنین بهترین راه مقابله با آسیب های اجتماعی را اقدامات فرهنگی دانست و گفت: هم پلیس و هم آموزش و پرورش دو نهاد فرهنگی به شمار می روند که در کنار یکدیگر می توانند از بروز بسیاری آسیب ها جلوگیری کنند.
وی با بیان اینکه پلیس دو رویکرد سلبی و ایجابی دارد، گفت: در حوزه سلبی طی ماه های اخیر اتفاقات خوبی رقم خورده و ماموران انتظامی با اقتدار خود توانسته اند جلوی رشد برخی آسیب ها از جمله سرقت و توزیع مواد مخدر را گرفته و بیش از ۳۷۰۰ معتاد متجاهر را نیز جمع آوری کنند.
حاجیان افزود: در حوزه ایجابی هم پلیس به عنوان تکیه گاه مردم با همراهی آنها و دیگر دستگاه ها به دنبال شناسایی کانون های جرم است و با اقدامات پیشگیرانه از وقوع آسیب های اجتماعی جلوگیری می کند.
رئیس پلیس کرمانشاه ادامه داد: اعتقاد دارم راه مقابله با ناهنجاری های اجتماعی، انجام اقدامات فرهنگی است، بنابراین باید همه متولیان امر با برنامه ریزی درست و مدون در این راستا تلاش کنند.
وی با اشاره به وجود بیش از ۴۰۰ هزار نفر حاشیه نشین در کرمانشاه، گفت: اگر نتوانیم برنامه های فرهنگی مناسبی در مناطق حاشیهای اجرا کنیم، آسیب آن را خواهیم دید.
حاجیان در پایان با بیان اینکه پلیس برای اجرای هرچه بهتر طرح امنیت محله محور به وجود فرهنگیان فرهیخته کرمانشاه و دانش آموزان نیاز دارد، گفت: با اجرای مطلوب این طرح شاهد افزایش فرهنگ قانون مداری، رعایت بیشتر حقوق شهروندی و در مقابل کاهش آمار مجرمان استان خواهیم بود.
آمادگی آموزش و پرورش برای مشارکت در اجرای طرح امنیت محله محور
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست از آمادگی این اداره کل برای مشارکت در اجرای طرح امنیت محله محور خبر داد و گفت: امکانات و ظرفیت همه مدارس سطح استان برای تحقق این مهم بکار گیری خواهد شد.
سلمان محمدی اظهار کرد: کرمانشاه از چهار هزار مدرسه و ۱۵ هزار کلاس درس بهره می گیرد و بیش از ۳۶۰ هزار دانش آموز زیر نظر ۲۶ هزار معلم و فرهنگی در آن ها مشغول تحصیل هستند.
وی ادامه داد: اجرای طرح امنیت محله محور در ارتقاء امنیت اجتماعی می تواند موثر باشد و این اقدام پلیس بیانگر اهتمام آن ها برای برقراری هرچه بیشتر نظم و امنیت در جامعه و برخورد و مقابله با مجرمان و هنجارشکنان است.
محمدی با تاکید بر اینکه امنیت محصولی جمعی است و همه نهادها و ارگان ها در ایجاد آن مسئولیت دارند، گفت: در این راستا آموزش و پرورش برای مشارکت در این طرح بزرگ آمادگی کامل دارد و همه امکانات وظرفیت خود را هم به کار خواهد گرفت.
مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه یکی از شاخصه های توسعه یافتگی در هر جامعه ای را وجود امنیت و احساس آن توسط مردم دانست و گفت: خوشبختانه چه در کشور و چه استان کرمانشاه امنیت مطلوب وجود دارد، اما باید تلاش شود آحاد مختلف مردم نیز این امنیت را بیشتر احساس کنند.
وی همچنین با اشاره به برخی آسیب های اجتماعی که کرمانشاه درگیر آن است، خواستار افزایش و استمرار حضور کارشناسان پلیس در مدارس شد و گفت: همین حضور و آموزشها و توصیه های ارائه شده می تواند نقش بسیار موثری در آگاه سازی دانش آموزان و حتی خانواده های آن ها برای گرفتار نشدن در دام آسیب ها داشته باشد.
محمدی در پایان با قدردانی از تلاش ها و زحمات سردار حاجیان فرمانده و کارکنان انتظامی استان کرمانشاه گفت: نقش پلیس در امنیت امروز جامعه غیرقابل انکار است و من و همه همکارانم در مجموعه آموزش و پرورش تلاش خواهیم کرد تا سهمی در ارتقاء امنیت جامعه و به ثمر نشستن تلاش های شبانه روزی ماموران انتظامی داشته باشیم.
Thursday, 2 January , 2025