رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاوه خبر داد؛

مطالعه و اجرای ۲۸۰۰۰ هکتار عملیات آبخیزداری در شهرستان پاوه

  پرینت
شناسه خبر : 20809 | تاریخ انتشار : 15 فروردین 1402 - 10:57 |
مژده خبر- رئيس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستان پاوه گفت: تاکنون عمليات آبخيزداري در سطح 28000هکتار از اراضي ملي اين شهرستان مطالعه و اجرا شده است عملیات آبخیزداری اجرا شده شامل بند گابیونی ، بند سنگی ملاتی ، بندسار ، خشکه چین ، سکوبندی ، تراس بندی و...می باشد.
با احداث ۱۵بند سنگی -ملاتی درحوضه های شهرستان  ضمن کنترل فرسایش خاک و رسوب، ۵۰۰۰۰ متر مکعب از روان آبهای سطحی سالانه درپشت بندها ذخیره می شود
هادی حیدری راد ، اعتبار هزینه شده برای اجرای عملیات آبخیزداری در سال ۱۴۰۱ را ۲۱ میلیارد و ۳۱ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی، ملی، …..بیان کرد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پاوه افزود این پروژه ها شامل اجرای عملیات آبخیزداری درحوضه آبخیز داریان شامل زیر پروژه های عملیات گابیون به میزان ۶۳۱ مترمکعب و عملیات بند خشکه چین به میزان ۹۰۰ مترمکعب با اعتبار ۸ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال، اجرای عملیات آبخیزداری در حوضه آبخیز سردره شامل زیر پروژه های عملیات سکوبندی به میزان ۱۹۰۰مترمکعب و عملیات بند خشکه چین به میزان ۱۱۴۲ مترمکعب با اعتبار ۶ میلیارد و ۱۲۱ میلیون ریال و همچنین مرمت وتکمیل عملیات آبخیزداری حوضه های تین وزردویی -مزیدی ومیرعبدلی شامل زیر پروژه های عملیات سنگی – ملاتی به میزان ۲۱۶ مترمکعب و عملیات بند خشکه چین به میزان ۱۴۴ مترمکعب با اعتبار ۶ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال اجرا و به اتمام رسیده اند.
 وی اظهار کرد: با اجرای این عملیات حجم وسیعی از روانآب ها که موجب فرسایش خاک و ایجاد سیل در منطقه می شود مهار شده و آب های زیرزمینی نیز تغذیه می شود.
مهندس حیدری راد، هدف از اجرای این طرح را در حوزه های آبخیز یاد شده کنترل فرسایش خاک و رسوب، کنترل و مهار سیل ، ذخیره سازی آب ، تقویت سفره های زیر زمینی ، جلوگیری از خسارت سیلاب به باغ های و مزارع بیان کرد.
این مقام مسئول تصریح کرد: با اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری می‌توان با کنترل، مهار و بهره‌وری از سیلاب‌ها اثر پدیده‌هایی نظیر خشکسالی را به شدت کاهش و از خسارات سیلاب نیز جلوگیری کرد. وی در خاتمه گفت: برنامه‌های آبخیزداری چند بعدی و چند منظوره است و نتایج و اهداف پروژه‌های منابع آب، کشاورزی و منابع طبیعی معمولاً در چار‌چوب بخش خاص خود محصور است در حالی که نتایج پروژه‌های آبخیزداری همزمان نه تنها در بخش‌های آب و کشاورزی و منابع طبیعی اثرگذار است بلکه همزمان اثرات اجتماعی، فرهنگی آنها هم در مناطق پایین دست و حوزه‌های اطراف به خوبی قابل مشاهده است.
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

اخبار مشابه
فعالان فضای مجازی رزمندگان اصلی میدان جنگ ترکیبی هستند
حال و روز «شهر کرمانشاه» خوب نیست/ ۳ شرط استاندار برای شورای شهر کرمانشاه+ گزارش ویدئویی
اجرای طرح ملی ورزش در آبادی در کرمانشاه/ راه‌اندازی ۵۰ خانه ورزش روستایی جدید در کرمانشاه
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.