جعفر جعفری/ مژده خبر- آیین اختتامیه ششمین جشنواره رسانه ای و هنری ابوذر صبح امروز باحضور اهالی رسانه وجمعی آز مسئولان استانی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار مژده خبر، پیش از ظهر امروز یک شنبه ۷اسفند ماه سال جاری آیین اختتامیه ششمین جشنواره رسانه ای ابوذر با حضور اهالی رسانه استان،، سردار قنبری جانشین فرماندهی سپاه استان، تیموری معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، محمد هادی صحرایی رییس سازمان بسیج رسانه استان، سرهنگ افشین آزادی رییس سازمان بسیج هنرمندان استان، شعبانی معاون سیاسی و امنیتی استانداری، حجت‌الاسلام والمسلمین یوسف احمدی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان، حجت‌الاسلام کلات پور مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان، خانم معصومه خوانسار مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ، دکتر سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان، علی صفدری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و الماسی مدیرکل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی استانداری و…. در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

 محمد هادی صحرایی مسئول بسیج رسانه استان کرمانشاه در ابتدای این مراسم اظهار کرد: اردیبهشت‌ماه امسال با رونمایی از پوستر جشنواره ابوذر درخواست خلق آثار مختلف رسانه‌ایی منتشر شد، امسال رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل وجود داشت و نفرات برتر در سطح ملی داوری و تقدیر می شوند.

وی  توسعه و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی و جریاین سازی برای ترویج آرمان‌های شهیدان و انقلاب اسلامی را از جمله اهداف ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر کرمانشاه دانست و گفت: آثار این جشنواره در ۱۳ قالب شامل گزارش‌های مکتوب،ویدئو خبری، گزارش تحلیلی، مصاحبه، یادداشت، سرمقاله، موشن‌گرافی، عکس، مستند و پادکست به دبیرخانه ارسال شد.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه با اشاره به دریافت  ۷۳۰ اثر گفت: ازاین مجموع ۷۰۰ اثر شرایط حضور در جشنواره را کسب کرده و در نهایت۲۹ برگزیده از اهالی رسانه امروز تجلیل می‌شوند.

این فعال رسانه‌ای افزود: چند نکته به سوی پیشرفته‌تر جشنواره را در نظر داشتیم، نکته اول جشنواره یک دوره آموزشی باشد، نکته دوم همانند سالیان قبل برای آثار یک سقف و کف قرار داده شود و در برخی قالب‌ها نفر برتر نداشتیم، نکته سوم کل داوری براساس نظر داوران، داوری شد و کل مسئولیت برعهده داوران قرار گرفت.

صحرایی در پایان سخنان خود گفت: حتما آثاری که ارسال می‌شود یک ضریب داده شود و آن این بود افرادی بودند که با کمترین امکانات و با وسایل شخصی خود آثاری را تهیه و خلق کردند و به آنان ضریب نوآوری‌ها، ابداع و قالب‌های جدید داده شد، آثاری که در قالب، محتوا و نوآوری بدیع و برتر باشد

سردار قنبری:سپاه پشتیبان اهالی رسانه است

جانشین فرمانده سپاه استان کرمانشاه تاکید کرد که فعالان رسانه‌ای داخل کشور باید روی مخاطبان خود تاثیرگذار باشند تا با ارتقای سطح سواد رسانه‌ای خانواده ها، آنها را از آسیب‌های فضای رسانه‌ای مصون سازند.

 

به گزارش خبرنگار مژده خبر، سردار«مسعود قنبری » در ادامه این مراسم با بیان اینکه جامعه ما نیازمند سواد رسانه‌ای بوده و فعالان حوزه رسانه باید در زمینه ارتقای آن تلاش بیشتری کنند، افزود: امروزه چه بخواهیم و چه نخواهیم دنیای رسانه، فضای اجتماعی ما را به تسخیر خود درآورده است.

جانشین فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه اضافه کرد: امروزه واقعیت فضای مجازی و تاثیر آن را باید در جامعه بپذیریم ولی در عین حال نباید اطلاعاتی که در این فضا مطرح و منتشر می شود را به راحتی قبول کنیم.

وی با تاکید بر اینکه همه فعالان رسانه ای باید در ارتقای سواد رسانه ای وارد عمل شوند افزود: محور همه التهابات اخیر کشور فضای مجازی بود زیرا جوانان ما به دلیل نداشتن سواد رسانه ای در این فضا در دام بیگانگان گرفتار شدند.

سردار قنبری با بیان اینکه باید در این حوزه بازنگری داشته باشیم گفت: رسانه ها باید در چنین شرایطی به میدان می آمدند و واقعیت ها را به مردم انتقال می دادند که در این حوزه توفیق خوبی نداشتند.

وی بیان نمود: رسانه ای موفق است که یکسو نگر نبوده و در کنار انتقادها واقعیت ها را نیز بیان و براساس این انتقادات به حل مشکلات و مسائل جامعه و انتقال واقعیت ها بپردازند.

سردار قنبری خطاب به حاضران تصریح کرد: در استان کرمانشاه جوانان و استعدادهای خوبی در حوزه رسانه وجود دارد که در کشور افرادی مطرح هستند و باید از این توانمندی آنها بخوبی استفاده کرد.

 

علی شعبانی: رسانه های خرد در جریان اطلاع رسانی.و تاثیرگذاری در جامعه دست برتر را دارند

سپس معاون سیاسی و امنیتی استانداری اظهار کرد: امروزه جریان اطلاع‌رسانی با شریک جدیدی به نام رسانه های خُرد همراه شده که شاید از نظر ارتباط‌گیری و انتقال پیام دست بالاتری را در این عرصه به خود اختصاص داده است.

علی شعبانی در ادامه گفت: این رسانه ها با تکیه بر ابزارهای ارتباطی تکنولوژیک و ارتقای سطح دانش کاربران به جریان رسانه ای قوی مبدل شده‌اند و توانسته اند بخوبی مخاطبان را بسوی خود جلب کرده و تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه عنصر قدرت امروزه در حوزه رسانه به معنادار کردن پیام ها تبدیل شده است گفت: در حال حاضر این رسانه است که در جهان، جریان اصلی را مشخص کرده و تعیین می کند موضوع اصلی جهان چه باشد، چه پیامی منتقل شود و یا چه چیزی برجسته و یا چه موردی بایکوت شود.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری کرمانشاه افزود شد: برهمین اساس امروزه جریان های اصلی رسانه ای از رسانه های خُرد استفاده کرده و به وسیله آنها اقدام به انتقال پیام های مورد نظر خود می کنند که شبکه «اینترنشنال» از زمره بارز آنهاست.

وی تاکید کرد: آنها از ظرفیت های جذاب و نوینی برای مخاطبان برخوردار هستند که می‌تواند بستری برای رونق رسانه‌های جریان اصلی باشد.

شعبانی با بیان اینکه این شرایط سال هاست جریان داشته و فعلا بعید است که ما قادر باشیم به این جریان اصلی تبدیل شویم افزود: رسانه های ما باید برای ارتباط موثر، جذابیت و مهم بودن را به عنوان ۲ عنصر مهم مورد توجه قرار دهند تا منجر به ماندگاری مخاطب نسبت به آنها شود.

وی هدف جنگ رسانه‌ای غرب علیه نظام را القای ناکارآمدی و ناامیدی مردم عنوان کرد و گفت: باید رسانه ها تلاش کنند در مسائل مختلف روایت رسمی از وقایع و موضوعات را ارائه کرده و پیام های درست را به مردم انتقال دهند.

گفتنی است در پایان این مراسم از ۲۹ اثر برگزیده تجلیل شد.

  • منبع خبر : مژده خبر