به گزارش خبرنگار مژده خبر، محسن رشیدی اقدم امروز در نهمین روز از ایام الله دهه فجر ۱۴۰۱(پنج شنبه ۲۰بهمن ماه، در گفت و گو با اصحاب رسانه، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و اظهارکرد: این صندوق سال ۱۳۸۴ در راستای اصل ۲۹ قانون اساسی مبنی بر اینکه بیمه حق همگانی برای آحاد مردم است، ایجاد شد.
وی با بیان اینکه این صندوق طی ۱۷ سال عمر خود به جامعه هدفش خدمت رسانی کرده، افزود: این صندوق در کرمانشاه بیش از ۱۱۰ هزار عضو دارد که از این تعداد حدود چهار هزار نفر بازنشسته شدهاند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان در کرمانشاه به ارائه سه نوع خدمات توسط این صندوق به بیمه پردازان خود اشاره کرد و گفت: اگر بیمه پرداز ما حین انجام کار دچار حادثه شود و یا به دلیل بیماری توان کار نداشته باشد، به او حقوق از کارافتادگی پرداخت میشود.
وی تصریح کرد: اگر بیمه پرداز این صندوق به هر دلیلی فوت شود، به بازماندگانش حقوق پرداخت می شود. اگر این فرد سرپرست خانوار باشد، بعد از فوتش همسرش حقوق او را دریافت میکند و اگر همسرش هم فوت شود، فرزند دختر مجرد خانواده میتواند حقوق را دریافت کند.
رشیدی اقدم خاطرنشان کرد: درصورتی که بیمه پرداز این صندوق به سن ۶۵ سالگی برسد، با ۱۵ سال سابقه پرداخت بیمه و ارفاق پنج سال برای او، با ۲۰ سال سابقه میتواند بازنشسته شود.
وی ادامه داد: کسانی که بیمه پرداز این صندوق هستند، تنها ۳۰ درصد از حق بیمه را خودشان پرداخت میکنند و مابقی ۷۰ درصد توسط دولت به عنوان کارفرما پرداخت خواهد شد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان کرمانشاه با بیان اینکه این نوع از بیمه دارای صرفه اقتصادی برای بیمه پرداز است، گفت: حداقل پرداخت بیمه برای کسانی که عضو این صندوق هستند برای مدت یکسال حدود ۶۰۰ هزار تومان و حداکثر آن یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است.
وی داشتن قابلیت نقل و انتقال سوابق بیمهای یه سایر صندوقها و بیمه ها را از مزیتهای مهم دیگر این نوع از بیمه عنوان کرد و گفت: اگر فردی سابقا بیمه پرداز این صندوق بوده میتواند سوابق خود را به بیمه های دیگر مانند بیمه تامین اجتماعی منتقل کند و یا برعکس.
به گزارش ایسنا، رشیدی اقدم در بخش دیگری از سخنانش به برخی از اقدامات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در استان طی یکسال اخیر اشاره کرد و گفت: برای کسانی که تا پایان سال ۱۴۰۱ در این بیمه بازنشسته شدهاند، حدود ۴۰ درصد افزایش حقوق بازنشستگی داشتهایم.
وی ادامه داد: همچنین با قرعه کشی بین حدود چهار هزار بازنشسته عضو این صندوق در استان، حدود ۶۰۰ نفر از آنها مشمول برخورداری از وام قرض الحسنهای شدند که رقم مجموع آن حدود دو میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان بود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان در کرمانشاه با اعلام عملکرد مطلوب این صندوق در بین استان های کشور، ادامه داد: از آنجایی که از نظر عملکردی رتبه سوم کشور را کسب کردیم، برای همین حدود ۲۱ هزار نفر ظرفیت جذب جدید با تخصیص رقم یارانه ای ۷۲ میلیارد تومان به استان داده شد.
به گفته این مسئول، از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر از این ظرفیت جذب شده اند و هر شهرستان استان ظرفیت پذیرش حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر دیگر را تاپایان سال دارد.
وی یادآورشد: میزان جذب صندوق استان در سال گذشته حدود ۱۰ هزار و ۸۶۱ نفر بود که برای امسال می خواهیم به ۲۱ هزار نفر برسیم.
رشیدی اقدم در ادامه از برنامه ریزی برای ترویج بیمه اجتماعی در جامعه در قالب انعقاد تفاهم نامه با سایر دستگاه ها و نهادها خبرداد و گفت: در این راستا طی سالجاری با تعاون گران استان مانند تعاونی های مرزنشین، تعاونی هنرمندان صنایع دستی و فرش بافان، قاریان قرآن، حافظان قرآن و هیات های مذهبی تفاهم نامه منعقد کردهایم.
وی از برگزاری بیش از ۱۵۰ جلسه و میز ارتباطات مردمی در سطح استان برای ارائه خدمات به جامعه هدف طی سالجاری هم خبرداد و افزود: در سطح استان حدود ۳۰ کارگزار داریم که به جامعه هدف خود خدمات ارائه میدهند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان کرمانشاه همچنین به اجرای طرح معتمدین و مروجین بیمه های اجتماعی در سطح استان هم اشاره کرد و گفت: در این طرح از حدود ۱۲۰۰ نفر از افراد خوشنام در مناطق روستایی استان به عنوان مروج بیمه اجتماعی استفاده می کنیم.
Saturday, 21 December , 2024