جعفر جعفری/ مژده خبر- معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از احداث خوابگاه جدید۴۰۰ نفره دانشگاه تا ۲۰ ماه آینده خبر داد و گفت: با افتتاح این طرح مشکل کمبود خوابگاه دانشجویان برطرف می شود.

به گزارش خبرنگار مژده خبر، پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۴بهمن ماه سال ۱۴۰۱ معاون فرهنگی و دانشجویی و همکاران وی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برنامه های فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه را در گفتگو با خبرنگاران تشریح کردند.

دکتر محمدرضا غلامی در جمع خبرنگاران، با اشاره به فعالیت های گسترده معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، گفت: این معاونت هم حوزه فرهنگی و هم حوزه دانشجویی را برعهده دارد و تمام فعالیت های مرتبط با این دو حوزه را پیگیری می کند که از خوابگاه و تغذیه و نقلیه گرفته تا فعالیت های فرهنگی و ورزشی و رفاهی را شامل می‌شود.

وی افزود: علاوه بر این در حال حاضر در دانشگاه ۱۹ هزار کارمند، ۶۲۰۰ دانشجو و ۵۷۴ عضو هیات علمی داریم که فعالیت‌های فرهنگی آنها در سطح دانشگاه، بیمارستانها و شبکه‌ها با معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تشریح برخی فعالیت های مهم این معاونت، از تامین خوابگاه به عنوان یکی از مهمترین آنها یاد کرد و افزود: در حال حاضر یازده خوابگاه داریم که ۱۷۵۴ دانشجو در آنها اسکان دارند.

وی افزود: سرانه فضای خوابگاهی دانشگاه در حال حاضر حدود سه متر مربع است که در تلاش هستیم آن را به حدود پنج متر برسانیم.

غلامی از ساخت یک خوابگاه جدید ۴۰۰ نفره خبر داد و افزود: احداث این خوابگاه در دو فاز در دست پیگیری است که فاز اول آن شامل اسکلت و سقف انجام شده شده است.

وی افزود: برای فاز اول این پروژه طی چند سال اخیر ۲۵ میلیارد تومان هزینه شده و اجرای آن هنوز ادامه دارد.

غلامی خاطرنشان کرد: در سفر هیات دولت به استان ۱۰۰میلیارد تومان اعتبار برای اجرای فاز دوم پروژه اختصاص داد شد و علاوه بر این ۵۰ میلیارد تومان هم تسهیلات بدون بهره از وزارت بهداشت دریافت کرده ایم تا بتوانیم این فاز از پروژه را هم اجرایی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با این میزان اعتبار می توان فاز دوم پروژه را ظرف دو سال آینده اجرایی کرده و تجهیزات آن را کامل کرد.

غلامی یادآور شد: با تکمیل و احداث این خوابگاه ۴۰۰ نفره با زیربنای ۹۵۰۰ متر مربع سرانه فضای خوابگاهی به حدود پنج متر رسیده و کمبودی در بحث خوابگاه دیگر نخواهیم داشت.

وی یادآور شد: علاوه بر این، ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرار است از بانک رفاه دریافت کنیم که برای خرید خوابگاه های متاهلی هزینه می شود.

توزیع ماهانه ۱۱۰ هزار پرس غذا در دانشگاه

غلامی در ادامه با اشاره به عمر بالای خوابگاه های دانشگاه گفت: برخی خوابگاه ها قدمت بالایی دارند و برای همین تعمیرات و بهسازی آنها مرتب در دستور کار است که در همین راستا سال گذشته ۳٫۱ میلیارد تومان و امسال هم ۲٫۸ میلیارد تومان صرف تعمیر و تجهیز خوابگاه ها شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین ۱۸ میلیارد تومان قرار است از وزارت بهداشت دریافت کنیم که صرف تعمیر ۲۴ واحد ۱۱۰ متری در کرمانشاه می شود که قرار است به خوابگاه های متاهلی دانشگاه اضافه شوند.

وی در ادامه گریزی هم به حوزه تغذیه دانشجویی داشت و افزود: در حوزه تغذیه ماهانه بیش از ۱۱۰ هزار پرس غذا توزیع می شود.

غلامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر وعده صبحانه چهار منویی، نهار سه منویی و وعده شام دو منویی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به پیگیری ها برای صنعتی سازی سیستم تغذیه دانشگاه گفت: در این زمینه حدود ۳٫۵ میلیارد تومان تاکنون هزینه شده است.

برگزاری ۵۰ کارگاه آموزشی فرهنگی

غلامی در ادامه به بخشی از فعالیت های فرهنگی دانشگاه هم اشاره کرد و افزود: تاکنون در حوزه مباحث مهمی همچون جهاد تبیین، حجاب و عفاف، سبک زندگی و آسیب های تک فرزندی و جوانی جمعیت کارگاه های آموزشی متعددی داشته ایم و امسال ۵۰ کارگاه در موضوعات اینچینی برگزار شده است.

وی افزود: همچنین بر فعالسازی تشکل ها و کرسی های آزاداندیشی هم تاکید داشته ایم و تشکل ها و کرسی‌های دانشگاه هم اکنون فعال هستند.

وی به خدمات رفاهی هم اشاره ای داشت و افزود: نیم سال اول ۹٫۹ میلیارد تومان به دانشجویان تسهیلات داده شده که بازپرداخت آن به این شکل است که برخلاف شیوه وزارت علوم که در زمان فارغ التحصیلی آن را یکجا مطالبه می کند، پس از فارغ التحصیلی بازپرداخت آن تازه شروع می‌شود.

غلامی به ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره‌ای هم اشاره ای داشت و افزود: اداره مشاوره و سلامت غربالگری روانی دانشجویان را برعهده دارد تا با شناسایی دانشجویانی که مشکلات و اختلالات روانی دارند بتوانیم به کمک خانواده آنها اقدامات درمانی را انجام دهیم.

وی افزود: در این زمینه کارگاه‌های نشانه شناسی اختلالات روانی و نحوه شناسایی دانشجویان آسیب‌پذیر هم برای اساتید برگزار شده تا آنها سر کلاس‌های درس بتوانند این دانشجویان را شناسایی کرده و به واحد مربوطه ارجاع دهند.

  • منبع خبر : مژده خبر