یکی از عوامل اصلی در بروز بیماری‌های قلبی عروقی افزایش چربی خون است. چربی های خون به طور عمده از دو گروه تری گلیسیرید و کلسترول تشکیل شده است تری گلیسیرید چربی ذخیره در بافت های بدن است و اگر مصرف غذاهای چرب و غذاهای نشاسته ای بیش از نیاز بدن باشد باعث افزایش تری […]

یکی از عوامل اصلی در بروز بیماری‌های قلبی عروقی افزایش چربی خون است. چربی های خون به طور عمده از دو گروه تری گلیسیرید و کلسترول تشکیل شده است تری گلیسیرید چربی ذخیره در بافت های بدن است و اگر مصرف غذاهای چرب و غذاهای نشاسته ای بیش از نیاز بدن باشد باعث افزایش تری گلیسیرید خون می شود چربی های ذخیره شده در ناحیه باسن و شکم تری گلیسیرید است.
کلسترول بدن به دو طریق تامین می‌شود.
۱- خوردن غذاهای چرب و غذاهای با منشاء حیوانی
۲- کبد نیز قادر به ساخت کلسترول است. کلسترول بالا می تواند زمینه ارثی نیز داشته باشد. راه آگاهی از وضعیت چربی های خون آزمایش خون است. مقدار نرمال تری گلیسیرید زیر ۱۵۰ mg/dl و کلسترول زیر ۲۰۰ mg/dl است.
کلسترول به دو نوع کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL) تقسیم می‌شود.
سطح نرمال کلسترول خوب بالای ۴۰ mg/dl و کلسترول بد زیر ۱۳ mg/dl است.

این مطلب تکمیل می‌شود…….

  • منبع خبر : مژده خبر