مژده خبر- مجری طرح گندم وزارت کشاورزی اعلام کرد: طرح نهضت احیای نان کامل آغاز شده و نانوایی‌های کشور از آرد کامل برای پخت نان استفاده می‌کنند.

به ۱۰۰ کارخانه از ۴۵۰ کارخانۀ کشور مجوز داده شده آرد کامل تولید کنند و استان‌های مرکزی، قم و اصفهان پیش‌رو هستند.

در آرد کامل تمام گندم آرد می‌شود و همۀ سبوس، مواد سلولزی، ویتامین‌ها، جوانه گندم و مواد غذایی موجود در آرد حفظ می‌شود.

استفاده از آرد کامل برای جلوگیری از بیماری‌های دیابت، چربی مضر بدن، مشکلات دستگاه گوارشی و غیره بسیار مفید است.

خدا کنه در همه گروه های غذایی ازجمله انواع سس ها ، نوشابه ها و…. هم نظارت کامل اعمال بشه و مواد مضر از آنها حذف بشود.

 

  • منبع خبر : مژده خبر