گفتگو با اصغر خلیلی داور سیزدهمین جشنواره ملی تئاتر مرصاد در ابتدا اصغر خلیلی در گفتگوی خبری، خود را اینگونه معرفی کرد: اصغر خلیلی هستم، متولد اصفهان، نویسنده وکارگردان با سابقه ۲۶ سال فعالیت حوزه های نمایشی مرزی و برون مرزی فعالیت دارم. خلیلی در خصوص سطح کمی و کیفی جشنواره گفت: قضاوت درباره […]
گفتگو با اصغر خلیلی داور سیزدهمین جشنواره ملی تئاتر مرصاد
در ابتدا اصغر خلیلی در گفتگوی خبری، خود را اینگونه معرفی کرد:
اصغر خلیلی هستم، متولد اصفهان، نویسنده وکارگردان با سابقه ۲۶ سال فعالیت حوزه های نمایشی مرزی و برون مرزی فعالیت دارم.
خلیلی در خصوص سطح کمی و کیفی جشنواره گفت:
قضاوت درباره نمایش ها فعلاً زود است و باید تا پایان نمایش ها صبر کرد و اجراهای خیابانی با حضور عامه مردم را مشاهده کرد اما حقیقتاً سیزدهمین جشنواره مرصاد بالاتر از سطح انتظار بنده ظاهر شده است به خصوص، دو اجرایی که مشخص بود از ساختار و فکر خوبی برخوارد بود و تنها چیزی که به چشم می خورد عدم امکانات در سالن و حضور پرشور مردم بود، هر چند نقد بر آثار هست البته نقد کلی نسبت به صورت تخصصی نمایش نامه ها، همان طور که اسم جشنواره مشخص است، کار نمایشی تا به این حال اجرا نشد که باید از شورای سیاستگذاری جشنواره سؤال شود با چه انگیزه ای گروه نمایش نامه ها به جشنواره دعوت شده اند؟
خلیلی در ادامه در خصوص ارتقاء سطح کمی و کیفی جشنواره مرصاد پیشنهاداتی داشت و گفت:
در مهندسی فنی کشور باید بودجه ای برای تئاتر پیش بینی شده که این سرچشمه صرف فقط در دست فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست، بلکه تمام ارگان ها و نهادی های دولتی سرفصل بودجه در اختیار دارند که یا به صورت تخصصی و عمقی صرف تئاتر و یا برای برنامه های دیگرصرف می شود.
در درجه اول سند مهندسی کشور از نو باید بازسازی شود چون مرصاد یک سند ملی ماست.
ایشان در مورد مرصاد گفت:
مرصاد مختص به یک نهاد و یا گروه خاص نیست بلکه یک نهاد ارزشی و ملی است و به سخن حضرت امام خمینی (ره) که خرمشهر را خدا آزاد کرد، به نظر بنده یک تصویر درست از مرصاد همین است و باید همه ی استان برای بالا بردن سطح کمی و کیفی این نماد، دست در دست هم دهند و سر فصلی برای بودجه برای ارشاد همه مسئولین اعم از استاندار، امام جمعه و تمام مسولین تلاش کنند.
خلیلی بیان داشت با اینکه سزدهمین دوره جشنواره برگزار می شود اما لوگو یا تندیس ثابتی برای جشنواره مرصاد وجود ندارد که این به تنهایی خود جای نقد دارد.
ایشان افزود:
تنها کسی که می تواند به مرصاد کمک کند نسل دانش آموزانی هستند که در سیستم آموزش هستند که در حوزه آموزش پرورش به صورت جد به این امر مهم بها داده نشده است و این نسل به بسیاری از وقایع ارزشی کاملا غریب هستند و مرصاد را به عنوان یک جغرافیا می شناسند، نه یک ارزش ملی و همه مسئولین فرهنگی برای به ثمر رسیدن درخت جشنواره مرصاد، باید از جان و دل مایه بگذارند و این مهم به تنها توسط ارشاد کار ساز نیست.
خلیلی افزود:
بنده وقتی سالن نمایش ها را مشاهده میکنم واقعاً جای خالی دانش آموزان را حس میکنم.
خلیلی از مقاومت مردم سلحشور شهر و شهدای مرصاد یاد کرد و گفت:
استحققاق این مردم خیلی بیشتر از این امکانات هست.
وی اهمیت رسانه در پیشبرد این اهداف تأکید داشتند و گله مند، نسبت به حضور کم رنگ رسانه های ملی و استانی و گویندگان رادیو در پوشش این اخبار بودند.
در پایان خلیلی از حضور اصحاب رسانه ویژه بسیج رسانه تشکرکرد.
- نویسنده : مسعود باقری خبرنگار مژده خبر در شهرستان اسلام آباد غرب
- منبع خبر : مژده خبر
Saturday, 21 December , 2024