یکی از راههای حفظ سلامتی رفتن به عبادت گاه هاست. این روزها پزشکان هر چه بیشتر برای کمک به بهبودی بیماران خود به معنویت و روحانیت روی می‌آورند. ۹۹% پزشکان خانواده معتقدند که ایمان مذهبی سهم زیادی در صفای جسمانی افراد دارد و نیمی از این پزشکان گفته‌اند که نیایش را نیز به روش های […]

یکی از راههای حفظ سلامتی رفتن به عبادت گاه هاست.

این روزها پزشکان هر چه بیشتر برای کمک به بهبودی بیماران خود به معنویت و روحانیت روی می‌آورند. ۹۹% پزشکان خانواده معتقدند که ایمان مذهبی سهم زیادی در صفای جسمانی افراد دارد و نیمی از این پزشکان گفته‌اند که نیایش را نیز به روش های مختلف پزشکی خود افزوده اند.

رئیس بنیاد پزشکی جسم و روح در دانشگاه هاروارد به نام دکتر «هربرت بنسن»به طور مرتب کنفرانس هایی را درباره «معنویت و شفا» برگزار می کند.

به گفته «دکتربنسن» سالهاست که علم پزشکی از پدیده‌ای به نام باور داشتن به آنچه که روی خواهد داد و نقش آن در شفای بیماران آگاه است.

این گونه اعتقادات می تواند بین ۵۰ تا ۸۰ درصد در بهبود بیماری موثر واقع شود. برای مثال: وی گفت اثرات معنویت و ایمان به بهبود یافتن و پیروزی بر بیماری آسم یا زخم معده و به طور کلی همه درد ها کمک می کند.

با توجه به اینکه ۹۵ درصد آمریکایی ها به خداوند ایمان دارند بنابراین اعتقادات مذهبی در این‌گونه افراد تعجب آور نیست و همین اعتقادات مذهبی است که واقعاً شفابخش است.

دکتربنسن معتقد است که معنویت یک عامل بسیار مهم در شفای جسمانی به شمار می رود.

دکتر در این زمینه می‌گوید: در کتابی که نوشته‌ام این نکته را یادآوری کرده‌ام که در فعالیت های مغز انسان بخشی است که بیماری را به یاد می‌آورد و بخش دیگری وجود دارد که سلامت جسم را به خاطر دارد، حال اگر شخصی اعتقاد داشته باشد که بهبود خواهد یافت مغز نیز آن را به یاد خواهد داشت و همین ارتباط فکر و جذب است که به بهبودی در بدن منجر می شود.

رئیس بنیاد جسم و روح در دانشگاه هاروارد می‌افزاید: بیماران باید از حالت اعتقاد و ایمان بهبود بیماری همچون سایر داروها استفاده کنند و به یاد داشته باشند که در هر شخصی قدرت شفابخشی درد به خود وجود دارد.

  • منبع خبر : مجله تجربه