مژده خبر- معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری کرمانشاه گفت: کرمانشاه براساس یک سری مولفه‌ها وشاخص ها کلانشهر شده و هم اکنون در دوره گذار برای کلانشهر شدن است.

‍ ‍ به گزارش مژده خبر به نقل ازمرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری کرمانشاه، خسرو عیسائیان در نشست خبری که به مناسبت استقبال از نوروز ۱۴۰۰ بعد از ظهر امروز برگزار شد با بیان اینکه شهر کرمانشاه با رنگ آمیزی متفاوت پیاده‌روها، نصب المان‌ها و مجسمه‌ها مفهمومی و نورپردازی خاص به استقبال فصل بهار می‌رود، اظهار کرد: معاونت خدمات شهری شهرداری کرمانشاه موظف به ایجاد شهری مملو از حس آرامش و امنیت روحی در شهروندان است.

وی با اشاره به اینکه شهر موجود زنده‌ای است که شهرداری‌ها بخشی از جریان شهری را به حرکت در می‌آورند، افزود: کلان شهر شدن کرمانشاه بر اساس یکسری مؤلفه‌ها و شاخص‌ها صورت گرفته، اما در واقع کرمانشاه در مسیر دوره گذار برای کلان شهر شدن است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری کرمانشاه ادامه داد: کلان شهر شدن کرمانشاه به معنای واقعی نیازمند یک سری ریز مؤلفه‌ها از جمله مشارکت‌های مردمی در بحث توسعه شهری است.

عیسائیان با بیان اینکه شهرداری یک نهاد عمومی غیردولتی است، ادامه داد: باید مؤلفه مشارکت‌های مردمی جلب و جذب شود چرا که زمانی در شهر پیشرفت و آبادانی بالایی اتفاق می‌افتد که به همان میزان مشارکت‌های مردمی بالا باشد.

وی با تاکید بر اینکه شهروندان در توسعه شهر نقش‌آفرین هستند، گفت: کرمانشاه پرچمدار بحث بازیافت زباله‌ها در کشور است و جز نخستین شهرهایی بود که بازیافت زباله‌ها را عملیاتی کرد، اما بحث جمع‌آوری زباله و پسماند هزینه‌هایی را به شهرداری تحمیل می‌کند که متأسفانه شهروندان در این خصوص مشارکت پایینی دارند.

کرمانشاهی‌ها به طور متوسط سالانه ۶۰۰ تن زباله تولید می‌کنند

عیسائیان با بیان اینکه ۳۰ خودرو به صورت سه شیفت کار جمع‌آوری زباله‌های سطح شهر کرمانشاه را بر عهده دارند، تصریح کرد: سالانه بین ۴۵۰ تن تا ۶۵۰ تن زباله در این شهر تولید می‌شود که طی ایام نوروز با افزایش ۳۰ درصدی تولید حجم زباله‌ها مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه باید برای ارائه خدمات شهری و شهرداری تعرفه آن پرداخت شود، افزود: مبلغ قابل توجهی از درآمدهای شهرداری کرمانشاه در قالب ارائه خدمات صرف امر جمع‌آوری و دفع زباله‌های تولیدی شهروندان کرمانشاهی می‌شود.

به گفته عیسائیان، ۶۰ درصد از هزینه‌ها و عوارض شهری دریافتی از شهروندان صرف توسعه و آبادانی شهر و ۴۰ درصد صرف هزینه امورات جاری شهر کرمانشاه می‌شود و یکی از دلایل عدم توسعه و به وجود آمدن برخی از مشکلات شهری عدم مشارکت شهروندان در پرداخت عوارض شهری است.

معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه با اشاره به در پیش بودن جمعه غریبان و آخر سال، گفت: سازمان آرامستان های شهر کرمانشاه تابع تصمیمات ستاد کرونا این استان است و بنا بر تصمیمات این ستاد و به دلیل حفظ سلامت شهروندان درب آرامستان ها در جمعه غریبان و آخر سال بسته خواهد بود.

وی به خدمات ارائه شده شهرداری کرمانشاه از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون اشاره و خاطر نشان کرد: یکی از محل‌های نگران کننده برای شیوع و گسترش این ویروس، حمل و نقل عمومی درون شهری بود که خوشبختانه اقدامات به‌موقع و پیشگیرانه خوبی در این حوزه انجام شد و شاهد کمترین آمار مبتلایان در این قشر بودیم.

خرید ۱۵ میلیارد ریال تجهیزات آتش نشانی

وی گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته ۱۵ میلیارد ریال تجهیزات مورد نیاز حوزه آتش نشانی کرمانشاه از جمله ۱۰ پمپ لجن کش و شلنگ خریداری شده است.

عیسائیان به واحد اجراییات شهرداری کرمانشاه نیز اشاره کرد و افزود: این واحد در ۲ بُعد سد معبر و تخلفات ساختمانی در بحث پیشگیری و برخورد با تخلفات شهری فعالیت می‌کند، اما به دلیل مشکلات اقتصادی مردم و آسیب‌هایی که به دلیل شیوع ویروس کرونا به معیشت خانواده‌ها وارد شد سختگیری آن‌چنانی در بحث سد معبر مشاغل انجام نمی‌گیرد و دست فروشان سطح خیابان‌ها ساماندهی شوند.

وی با اشاره به برخورد با ۲ هزار و ۸۰۰ مورد تخلف ساخت و ساز در شهر کرمانشاه از ابتدای سال جاری تاکنون، تأکید کرد: در بحث تخلفات ساخت و ساز کمیسیون‌های ماده صد بر این امر نظارت دقیقی دارند و با تخلفات ساختمانی به صورت جدی برخورد صورت می‌گیرد.

عیسائیان با بیان اینکه هشت شرکت خدماتی در سطح مناطق هشتگانه شهرداری کرمانشاه وظیفه نظافت، رفت و روب و جمع‌آوری زباله را بر عهده دارند، گفت: حوزه خدمات شهری بسیار حساس و در معرض دید است و اگر ارائه خدمات را بدرستی انجام نشود همه شهروندان معترض خواهند شد.

  • منبع خبر : مژده خبر