مژده خبر_چلوکباب ایرانی از دوران قاجار به بعد در بین سفره ی غذایی ایرانیان جای باز کرد. بر اساس مطالبی که توسط میرزا محمدرضا معتمد الکتاب، نویسنده ی کتاب تاریخ قاجار بیان شده، به دستور شخصی و مستقیم ناصر الدین شاه قاجار که در واقع دارای اصلیتی قفقازی نیز بوده، وی از آشپزباشی مخصوص دربارش خواسته تا بر اساس نوع کبابی که در منطقه قفقاز طبخ می شده کبابی بپزد

 

چلوکباب ایرانی از دوران قاجار به بعد در بین سفره ی غذایی ایرانیان جای باز کرد. بر اساس مطالبی که توسط میرزا محمدرضا معتمد الکتاب، نویسنده ی کتاب تاریخ قاجار بیان شده، به دستور شخصی و مستقیم ناصر الدین شاه قاجار که در واقع دارای اصلیتی قفقازی نیز بوده، وی از آشپزباشی مخصوص دربارش خواسته تا بر اساس نوع کبابی که در منطقه قفقاز طبخ می شده کبابی بپزد. این آشپز بعد از مدتی پس از طبخ کباب، در آن تغییر شکل اعمال کرد و پایه های غذایی به نام چلوکباب ایرانی به شکل امروزی را گذاشت و با گذر زمان به شکل امروزی رسید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید قدیمی ترین مغازه کبابی که در تهران تاسیس شده، در حدود ۱۲۰ سال پیش در زمان قاجار بوده است. البته نظریات دیگری هم درباره نحوه ی دقیق ابداع چلوکباب وجود دارد اما عموما پیدایش آن را در زمان ناصرالدین شاه می‌دانند…

انتهای پیام/

  • منبع خبر : مژده خبر