مژده خبر- یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:دود ناشی از روغن کباب وقتی روی آتش میچکد، سرطانزا است.
علی کشاورز متخصص تغذیه با اشاره به اینکه تغذیه عامل اصلی یک سوم سرطانها است، گفت: در بروز تمامی سرطانها، تغذیه نقش دارد. غذایی که به شدت سرخ میشود و تغییر رنگ میدهد، ترکیبات سرطانزا ایجاد میکند. همچنین وقتی روغن کباب روی آتش میچکد و دود ایجاد میکند، این دود سرطانزا است. شیوه پخت غذا در کشور ما و مصرف فستفودها در بروز سرطانها نقش دارند. در دنیا استفاده از افزودنیها را محدود کردهاند و نیتریت هم ممنوع شده و نیترات جای آن را گرفته است اما در کشور ما همچنان از نیتریت استفاده میشود
براساس آخرین مطالعات انجام شده، موارد جدید ابتلا به سرطان در ایران تا ۱۴۰۴ نسبت به ۱۳۹۵ حدود ۴۳% رشد خواهد داشت.
http://mozhdekhabar.ir/?p=29833
Sunday, 22 December , 2024