طی مراسمی با حضور قائم ‎مقام و مشاور ارشد معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، از م همه معاونت، تقدیر به عمل آمد.

در ابتدای جلسه، مشاور ارشد معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ضمن تبریک ایام مبارک ربیع‌الاول و گرامیداشت هفته دفاع مقدس عنوان کرد: جوانان ما در ۸ سال دفاع مقدس، جان خود را مخلصانه در طبق اخلاص گذاشتند و برای احیای این خاک و مرزوبوم، همه ارزشهای خود که بالاترین آن جانشان بود را فدا کردند و انشاالله بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا و ایثارگران باشیم.

اسماعیل نوروزی عنوان کرد: قائم‌مقام محترم سابق معاونت، اهتمام جدی در جهت تقدیر از همکاران داشتند چون اعتقاد داشتند که همه پرسنل اداری باید دیده شوند و از همه جهات به آنها توجه کرد چون که از نظر ما فرقی بین نیروهای غیررسمی (شرکتی) و سایر نیروها نیست. امیدواریم این روند ادامه یابد که تلاش همه عزیزان در همه بخشها دیده و از آنها به نوبت قدردانی شود.

وی در پایان عنوان کرد که امیدواریم بتوانیم در عرصه خدمت‌رسانی به نظام و انقلاب و انجام وظایف و تعهدات خود کوشا باشیم.

قائم‌مقام معاونت نیز ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک ربیع‌الاول و هفته دفاع مقدس اظهار کرد: خداوند را شاکریم که به ما توفیق داد که در حوزه بسیار اثرگذار پیشگیری از جرم و آسیب‌های اجتماعی خدمت کنیم و بتوانیم رسالتی که برعهده ماست را به خوبی انجام دهیم و از تشکیل پرونده‌هایی که متاسفانه تعداد آنها علی‌رغم همه تلاشها رو به اقزایش است با اقدامات ابتکاری، خلاقانه و نوآورانه در پیشگیری آن ایفای نقش نماییم.

سید امیر مرتضوی افزود: یک اقدام معاونت پیشگیری، می‌تواند از تشکیل ده‌ها و حتی صدها پرونده‌ای که تشکیل شده یا قرار بود تشکیل شود جلوگیری کند و بالواقع باید به لحاظ این اثرگذاری که یک امر مقدس است، قدردان ایزد منان باشیم.

وی در ادامه به چهار مولفه در حوزه امور اداری که باید مدنظر همکاران باشد، اشاره کرد و گفت: اولین مولفه انضباط است که اصل بسیار مهمی بوده و در احادیث، روایات و آیات همیشه به آن سفارش شده است.

مرتضوی عنوان کرد: مولفه دوم رعایت سلسله مراتب و اصل احترام است. در خانواده که ابتدایی‌ترین و مقدس‌ترین نهاد اجتماعی است باید این موضوع به معنای واقعی شکل بگیرد و سپس به محیط کار و اجتماع تسری و تعمیم پیدا کند.

قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، مولفه سوم را اهتمام و تلاش مجاهدانه و خستگی‌ناپذیر دانست و گفت: حوزه پیشگیری با دیگر حوزه‌ها متفاوت است؛ در حوزه پیشگیری باید تفکر و تدبیر سرلوحه امور باشد و باید همواره به دنبال راهکارهای خلاقانه و مبتکرانه باشیم. اهتمام و تلاش در رسیدگی به مشکلات و معضلات موجود یقینا می‌تواند در کاهش و پیشگیری آن موثر باشد.

در رسیدگی به پرونده‌های قضایی، در حقیقت مواردی را شامل می‌شود که تولید شده است ولی در حوزه پیشگیری از جرم ما باید دیگران را به انجام تکالیف و وظایفشان آشنا کنیم تا از تشکیل پرونده جلوگیری شود. باید برای کانونهای تولید‌کننده پرونده هم فکر کنیم و برنامه داشته باشیم و فرهنگ و نهضت پیشگیری را به معنای واقعی آموزش و ترویج دهیم. لازمه موفقیت در این امر، اهتمام، تلاش و کوشش است که باید مضاعف بوده و برای آن اقدامات وسیع دیده شود.

مرتضوی به چهارمین مولفه اشاره کرد و گفت: نکته بسیار مهم توکل است، استعانت به باریتعالی در راس امور قرار دارد.

وی در پایان اظهار کرد: در راس این معاونت فردی قرار دارد که از سجایای اخلاقی و علمی برخوردار بوده و کار را خسته کرده است و می‌تواند ایشان الگوی اثربخشی در انجام ماموریت‌ها و تکالیف محوله باشد و بایستی این فرصت را مغتنم شمرده و از وجود ایشان بهره وافی و کافی را ببریم. ما باید به تمامی ارکان این معاونت احترام بگذاریم و بهنگام تقدیر کنیم و تفاوتی ندارد که فرد در چه رده و جایگاهی مشغول خدمت است. باید از نیروهای خلاق، پویا، مبتکر، کارآمد و اثرگذار تقدیر کرد و در کنار هم گام به گام در اجرای برنامه‌ها حرکت کنیم و پرچم پیشگیری را که بسیار ارزشمند و مقدس است را همواره به اهتزاز درآورده و در انجام ماموریت‌هایمان در این حوزه کوتاهی نکنیم.

در پایان از جمعی از همکاران اداری ساعی و پرتلاش تقدیر به عمل آمد.