مژده خبر- طبق یافته جدید دانشمندان، نوعی ماده خوراکی به خنثی کردن بوی دهان ناشی از خوردن سیر کمک می کند.

خوردن سیر

 

به گزارش مژده خبر به نقل از فارس،‌ به گفته دانشمندان، می توان با خوردن ماست طبیعی به لطف پروتیین های خنثی کننده آن بوی سیر دهان را رفع کرد.

محققان کشف کرده اند که پروتیین های موجود در ماست برای خنثی کردن ترکیبات مبتنی بر گوگرد که باعث ایجاد بو می شوند، به خوبی عمل می کنند.

تیمی از دانشگاه ایالتی اوهایو به سیر خام موجود در بطری ماست هایی با محتوای چربی، پروتیین و آب متفاوتاضافه کردند. آنها دریافتند که ماست ۹۹ درصد در کاهش ترکیبات اصلی تولید بوی سیر موثر است.

تجزیه و تحلیل نشان داد که ماست های با سطوح بالای پروتیین و همچنین ماست هایی با محتوای چربی بالا در کاهش بوی سیر مؤثرتر بودند.

«شریل بارینگر» نویسنده ارشد این مطالعه، گفت:« پروتیین بالا علاوه بر مفید بودن برای بدن می تواند به عنوان یک خوشبوکننده دهان نیز استفاده شود.»

وی پیشنهاد می کند ماست یونانی که ارزش پروتیین بالاتری نسبت به ماست ساده دارد ممکن است موثرترین راه برای خلاص شدن از شر بوی سیر باشد.

ماست های طعم دار نیز احتمالاً در این امر موثر هستند. این یافته ها در مجله Molecules منتشر شده است.

  • منبع خبر : فارس