مژده خبر - استاندار کرمانشاه در ادامه سیزدهمین سفر شهرستانی خود ضمن بازدید از طرح گاوداری صنعتی حسن طاهرابادی گفت:صنایع بالادستی و پایین دستی حوزه دامپروری را یکی از نیازهای ضروری شهرستان کنگاور عنوان و تصریح کرد: با توجه به قابلیت‌های این شهرستان در حوزه دامپروری پیگیر احداث این صنایع هستیم.

به گزارش خبرنگار مژده خبر، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه و هیأت همراه ایشان در ادامه سفر شهرستانی خود از طرح گاوداری صنعتی حسن طاهرابادی بازدید کردند.

 

 مقام عالی دولت در استان کرمانشاه صنایع بالادستی و پایین دستی حوزه دامپروری را یکی از نیازهای ضروری شهرستان کنگاور عنوان و تصریح کرد: با توجه به قابلیت‌های این شهرستان در حوزه دامپروری پیگیر احداث این صنایع هستیم.

محمدطیب صحرایی در حاشیه بازدید از پروژه گاوداری ۲۹۰۰ راسی کنگاور در جمع خبرنگاران یکی از مزیت استان را حوزه کشاورزی و دامداری عنوان و اظهار کرد: خوشبختانه شهرستان کنگاور قابلیت خوبی در این زمینه دارد که باید تقویت شود.

وی افزود: این شهرستان بیش از ۱۵ هزار و ۵۰۰ راس دام سنگین داشته و روزانه ۸۰ تن تولید شیر دارد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم تکمیل زنجیره ارزش افزوده تولید، گفت: باید صنایع بالادستی و پایین دستی حوزه دامداری را در شهرستان راه‌اندازی کنیم.

وی افزود: بطور مثال این شهرستان کارخانه شیر چندانی ندارد و باید پیگیر توسعه این صنایع شویم.

استاندار کرمانشاه گفت: با ایجاد این صنایع اشتغال پایدار و مولد در شهرستان ایجاد خواهد شد.

 

امیرمحمد طاهر آبادی مدیرعامل مجتمع گاوداری صنعتی “حسن طاهرآبادی ” نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به تاسیس این گاوداری در سال ۱۳۷۲ گفت: تاکنون پنج فاز توسعه ای در این مجموعه انجام شده و هم اکنون ۲۹۰۰ راس دام سنگین در این گاوداری نگهداری می‌شوند.

وی ظرفیت تولیدی شیر این گاوداری را روزانه ۲۶ تن اعلام کرد.

طاهر آبادی با اشاره به پیگیری اجرای فاز توسعه این مجموعه گفت: متاسفانه در دولت قبل بسیار پیگیر بوده اما به نتیجه نرسیدیم و در حال حاضر پیگیری ها را آغاز کرده ایم تا با اخذ تسهیلات بتوانیم فاز توسعه را اجرایی کنیم.

وی میزان اعتبار مورد نیاز برای اجرای فاز توسعه را ۱۰۵ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: با اجرای این فاز میزان تولید شیر مجموعه به سالانه ۲۵ هزار تن میرسد.

طاهر آبادی گفت: همچنین با اجرای فاز توسعه افراد مشغول به کار مجموعه از ۶۰ نفر به ۱۴۰ نفر افزایش می یابد.

وی با اشاره به پیگیری احداث صنایع پایین دستی و بالادستی حوزه دامداری گفت: در حال حاضر کارخانه خوراک دام در مراحل پایانی قرار داشته و تا یک ماه آینده به بهره برداری میرسد.

وی افزود: ظرفیت این کارخانه ۱۵ هزار تن است.

طاهر آبادی از اخذ مجوز احداث کارخانه شیر هم خبر داد و افزود: به زودی کار ساخت این کارخانه هم آغاز می‌شود.

  • منبع خبر : مژده خبر