به گزارش مژده خبر؛ صحرایی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: افزایش سرانه مصرف آبزیان از کمتر ۲۵۰ گرم به ۱۰ کیلو و ۲۰۰ گرم در سال، افزایش تولید آبزیان پرورشی از ۱۰ تن در قبل از انقلاب به حدود ۲۳ هزار تن در سال ۱۴۰۲ با کسب رتبه ی نخست تولید ماهیان گرمابی در بین استان های غیر ساحلی با میزان تولید ۸ هزار تن ماهی گرمابی، خاویاری و تولید در منابع آبی و کسب رتبه ی ششم ماهیان سردابی کشور با میزان تولید ۱۳ هزار و ۶۸۵ تن در سال گذشته از جمله این دستاوردها بوده است.
صحرایی اظهار کرد: به برکت انقلاب بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان گرمابی در آب های داخلی کشور در شهرستان قصرشیرین با وسعت بیش از ۸ هزار هکتار و مجتمع های پرورش ماهیان سردابی با ۲۳۸ باب مزرعه ی ماهی قزل آلا در شهرستان های دالاهو ، پاوه و جوانرود ایجاد شده است.
وی افزود: همچنین ایجاد بیش از ۸۰ باب مزرعه منفرد پرورش ماهیان سردابی در شهرستان های استان با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۴ هزار تن ماهی قزل آلا از دیگر این دستاورد هاست که این رقم پیش از انقلاب فقط یک مزرعه بوده است.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه همچنین بیان کرد: راه اندازی مجتمع های پرورش ماهی در قفس در دریاچه پشت سد های مخزنی استان در شهرستان های گیلان غرب ، قصرشیرین ، سنقر و راه اندازی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شهرستان های کنگاور ، کرمانشاه ، سنقر با ظرفیت تولید بیش از ۵ میلیون قطعه در سال از دیگر دستاوردهای انقلاب در حوزه ی شیلات استان است که این آمار پیش از انقلاب صفر بوده است.
صحرایی در پایان گفت: صادرات انواع آبزیان پرورشی از مرزهای استان از دیگر افتخارات حوزه ی شیلات پس از انقلاب است که در سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۳۱۲ تن ماهی خوراکی و ۳۶۱ هزار و ۴۰۰ قطعه ماهی زنده کپور از استان صادر شد.
انتهای پیام/
- منبع خبر : مژده خبر
Monday, 3 February , 2025