مژده خبر-جانشین رییس سازمان بسیج دانشجویی استان کرمانشاه گفت: جشنواره ی ملی دانشگاهیان تاریخ ساز در ابتدا در سطح استانی برگزار شده که آثار برترین های هراستان درسطح ملی داوری می شود.

به گزارش مژده خبر، محمد مرادی در مراسم رونمایی از پوستر اولین جشنواره استانی «دانشگاهیان تاریخ‌ساز»، اظهار کرد: این جشنواره به منظور گرامیداشت یاد و خاطره دوران طلایی دفاع مقدس برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این جشنواره رویکردی نوین در زنده نگهداشتن دوران سراسر حماسه جنگ تحمیلی است، افزود: این جشنواره به دو صورت ملی و استانی و در هفت بخش تئاتر، هنرهای تجسمی، شعر، عکس، فیلم کوتاه، ادبیات و موسیقی برگزار خواهد شد.

جانشین رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان کرمانشاه بیان داشت: برگزاری و تداوم این جشنواره‌ها گویای این است که دانشجویان بسیجی در هر شرایطی، حتی در زمان شیوع کرونا وظایف خود را می‌شناسند و آن‌ها را انجام می‌دهند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت اردوهای «راهیان نور»، گفت: رهبر معظم انقلاب، از  راهیان نور به فن‌آوری استفاده از ثروت عظیم و معدن طلای دوران دفاع مقدس، تعبیر فرمودند.

مرادی با بیان اینکه رهبر انقلاب در  راهیان نور را راهکار مؤثر در مبارزه با جنگ‌ نرم دشمن می‌دانند، بیان کرد: ما باید با توجه به شرایط کرونایی که همه چیز را تحت تاثیر قرار داده، در بستر فضای مجازی در رابطه با موضوع راهیان نور برنامه‌ریزی داشته باشیم.

تهماسب علی‌پوریانی معاونت فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه در بخش دیگری از این مراسم، اظهار داشت: انقلاب اسلامی از قله‌های بسیار مرتفع تاریخ کشور و شاید مرتفع‌ترین قله‌ی طول تاریخ آن است.

وی ضمن بیان اینکه بسیاری از دانشجویان به صورت جمعی و یا فردی چه پیش از انقلاب و‌ چه پس از آن، تاریخ را به نام خود ساخته‌اند، گفت: تسخیر لانه جاسوسی،۱۳ آبان و ۱۶ آذر از این دست تاریخ ‌سازی‌هاست که کسی نمی‌تواند آن‌ها را حذف کند.

علی‌پوریانی با اشاره به اهمیت مفهوم تاریخ‌سازی، از لزوم کار کردن بر روی این مفهوم و برگزاری جلسات و‌ بحث و تبادل‌نظر در این رابطه سخن‌ گفت و بیان کرد: تاریخ‌سازی یعنی ایجاد تحولات مثبتی که در تاریخ می‌ماند.

معاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه ادامه داد: دانشگاهیان باید اوراق بیشتری از تاریخ و تحولات استان را ورق بزنند.

علی پوریانی در پایان ضمن اشاره به نیروی جوانی و شور بالای دانشجویان، ابراز امیدواری کرد مسیر و بستر مناسب برای به میدان‌ آوردن دانشجویان، بویژه ایجاد تحول و قابل مکث کردن تاریخ توسط آنان، فراهم شود.

امیرحسین امیری معاون فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی استان کرمانشاه در بخش پایانی این مراسم‌، اعلام کرد: این جشنواره از تاریخ ۱۹ اسفندماه سال‌جاری شروع‌ می‌شود و‌ شرکت‌ کنندگان‌ تا پایان اردیبهشت سال آینده می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره (معاونت فرهنگ‌سازی ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمانشاه) ارسال کنند.

وی با بیان اینکه اختتامیه این جشنواره از یکم‌ الی سوم خردادماه سال آینده برگزار خواهد شد، گفت: آثار برگزیده این جشنواره به جشنواره کشوری « دانشجویان تاریخ‌ساز» راه خواهند یافت.

امیری در پایان، گفت: برای برگزاری این جشنواره، در هر یک از ۴۴ دانشگاه سطح استان یک نفر به عنوان نماینده جشنواره حضور خواهد داشت که این‌ امر در نوع خود یک شبکه‌سازی گسترده در استان محسوب می‌شود.

  • نویسنده : عمار
  • منبع خبر : مژده خبر