به گزارش مژده خبر،دکتر رامین سمیعیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ و حراست از سلامت عزاداران حسینی، ۱۷ اکیپ ثابت و ۱۶ اکیپ سیار متشکل از ۵۱ نفر از پرسنل فنی و ناظرین ذبح شرعی در سطح استان بر سلامت دام های قربانی نظارت خواهند داشت.
دکتر سمیعیان ضمن توصیه به عدم کشتار دام در سطح شهر و معابر عمومی اعلام نمود: تمامی کشتارگاه های دام استان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی آماده خدمت رسانی به هم استانی های عزیز می باشند و این اداره کل آمادگی ایجاد هماهنگی لازم بین کشتارگاه و هیئت های مذهبی، مراکز تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و اماکن مذهبی استان که مردم نسبت به اهداء نذورات به آنها اقدام می نمایند را دارد تا کلیه دام های زنده اهدایی به آنها در کشتارگاه ذبح و با ناوگان حمل بهداشتی به صورت رایگان به مراکز تحویل گردد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی دامپزشکی استان با اشاره به اهمیت بیماری های مشترک بین انسان و دام خصوصا بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با تاکید بر این نکته که شهروندان باید دام خود را از میادین و مکانهای مجاز عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند، تصریح کرد: رعایت فاصله ۲۴ ساعت از زمان ذبح دام تا مصرف لاشه و نگهداری آن در یخچال (دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد)علاوه بر افزایش کیفیت گوشت مصرفی سبب جلوگیری از انتقال بسیاری از بیماری های ویروسی از جمله تب کریمه کنگو خواهد شد.
دکتر رامین سمیعیان خاطر نشان کرد: در این ایام مردم می توانند با تلفن ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ تماس گرفته و راهنمایی و مشاوره لازم را از کارشناسان اداره دامپزشکی در سراسر استان دریافت نمایند.
- نویسنده : جعفر جعفری
- منبع خبر : مژده خبر
Saturday, 21 December , 2024