مژده خبر- به واقع اگر خوشبین ترین افراد هم صبح خود را با تورق چنین روزنامه ای آغاز کنند، به افسرده ترین افرادی تبدیل خواهند شد که گویی در جهنمی پر از فساد و جنایت و غارت و فلاکت زیست می کنند! اما به راستی چه انگیزه پشت پرده ای موجب می شود تا یکی از روزنامه های هواخواه دولت چهاردهم که مدیرمسئولش به عنوان رئیس شورای اطلاع رسانی وفاق بازان نیز شناخته می شود، اینگونه اوضاع اجتماعی را پلید و سیاه جلوه می دهد؟!

ارگان رسانه ای وفاق بازان بدبختی را پمپاژ می کند

به گزارش خبرنگار مژده خبر به نقل از صراط نیوز «صدای مردم را باید شنید»؛ «سال های وبایی عشق»؛ «بیچاره غلامرضا»؛ «پسر جوانی، دوست صمیمی خود را کشت و مثله کرد»؛ «برای مهاجرت راه گریزی بیابیم یا نظاره گر باشیم؟»؛ «کلید عبور از بحران انرژی» و…! وقتی عبارات بالا را می خوانید چه چیزی در ذهنتان تداعی می شود؟ خفقان، طلاق، فقر، قتل، مهاجرت، بحران واژه هایی مستتر در تیترهای بالا محسوب می شوند که تصویری شدیداً سیاه و فلاکت زده از جامعه هدف ایرانی را ارائه می دهند!اشتباه نکنید! تیترهای فوق الذکر نه برای بی بی سی فارسی است، نه دویچه وله، نه صدای آمریکا، نه رادیو فردا و نه هیچ رسانه اپوزیسیون فارسی زبان دیگر؛ اینهمه تنها بخشی از تیترهای نکبت بار امروز در صفحه اول روزنامه «اعتماد» متعلق به رئیس شورای اطلاع رسانی دولت مسعود پزشکیان یعنی الیاس حضرتی است!

به واقع اگر خوشبین ترین افراد هم صبح خود را با تورق چنین روزنامه ای آغاز کنند، به افسرده ترین افرادی تبدیل خواهند شد که گویی در جهنمی پر از فساد و جنایت و غارت و فلاکت زیست می کنند! اما به راستی چه انگیزه پشت پرده ای موجب می شود تا یکی از روزنامه های هواخواه دولت چهاردهم که مدیرمسئولش به عنوان رئیس شورای اطلاع رسانی وفاق بازان نیز شناخته می شود، اینگونه اوضاع اجتماعی را پلید و سیاه جلوه می دهد؟!

شاید عده ای معتقد باشند که وظیفه رسانه، انعکاس واقعیات هر چند تند و تلخ است ولی ناگفته پیداست که هدف رسانه های زنجیره ای از اغراق در سیاهنمایی اوضاع جامعه ایرانی چیست؟ اگرچه هیچ فرد منصفی منکر انباشتگی مشکلات عدیده در کشور نیست اما کمترین توقع از تیم زنجیره ای رسانه ای وفاق بازان این است که با توجه به اینکه هم اکنون زمامدار امور اجرایی کشور هستند، به جای روضه خوانی و شرح بلایا، به ارائه راهکار نیز بپردازند اما تنها راه حل برون رفت از مشکلات بازنمایی شده در صفحات جراید طرفدار دولت در یک کلام خلاصه می شود و آن «مذاکره» است!

این دقیقا مشابه همان سیاستی است که از بدو روی کار آمدن حسن روحانی در سال ۱۳۹۲ در جراید زنجیره ای پیاده سازی شد که نهایتاً موجب تولد معاهده شومی همچون خسارت محض برجام گردید. در همان زمان بارها از سوی مسئولین وقت، عبارات آشنایی همچون «خالی بودن خزانه» و «اتمام ذخایر کالاهای اساسی» و «ناترازی انرژی» و… تکرار می شد. نشان به آن نشان که حتی حسن روحانی، رفع مشکل آب خوردن مردم و آلودگی هوا و ازدواج جوانان را نیز منوط به انعقاد برجام می کرد!

اکنون نیز همان سیاست رسانه ای برای آماده سازی اذهان جامعه ایرانی، طابق النعل بالنعل در حال اجراست و دولت وفاق یا به عبارت بهتر دولت سوم روحانی، با تمام توان و ظرفیت، کشور را مهیای انعقاد ورژن های دیگری از سم مهلک برجام می کند!