جعفر جعفری/ مژده خبر- آیین اختتامیه چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر عصر امروز دوشنبه ۲۴بهمن ۱۴۰۱ باحضور کارگردان و تهیه کننده و دیگر عوامل فیلم اتاقک گلی ومسئولان استانی در پردیس سینمایی آزادی کرمانشاه برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار مژده خبر، کرمانشاه هم امسال همانند سالهای گذشته میزبان جشنواره فیلم فجر بود و در این دوره ۲۰ فیلم جشنواره در سینماهای کرمانشاه اکران شد.

این دوره جشنواره که از ۱۷ بهمن در کرمانشاه کار خود را آغاز کرد، امشب(۲۴ بهمن) با اکران فیلم‌های “آنها مرا دوست داشتند”، “روایت ناتمام سیما”، “بعد از رفتن”، “وابل” و “غریب” به کار خود پایان داد.

آیین اختتامیه این دوره جشنواره هم عصر امروز(دوشنبه) با حضور استاندار و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر استان و عوامل فیلم اتاقک گلی برگزار شد، فیلمی که با گرفتن سه سیمرغ و “جایزه آرمان” توانست به یکی از موفق‌ترین فیلم های این دوره جشنواره فیلم فجر تبدیل شود.

در ابتدای مراسم محمدعلی عسگری کارگردان این فیلم روی سن رفت و با ابراز خوشحالی از ساخت فیلم در استان کرمانشاه گفت: فیلمبرداری کار در شهرستان جوانرود صورت گرفت و از تمام مردم این شهرستان نهایت قدردانی را دارم. همچنین از تک تک عوامل و بازیگران فیلم که سختی های بسیاری را در مسیر ساخت این فیلم تحمل کردند قدردانی می کنم.

وی گفت: این فیلم روایتی از حمله منافقین به کشورمان است و ماجرای فیلم در روستای “شیان” اسلام آبادغرب از شهرستان های استان کرمانشاه پیگیری می شود.

در ادامه نوبت به داوود صبوری تهیه کننده این فیلم رسید و او که پدر و برادرانش از شهدای جنگ تحمیلی هستند، با ابراز خرسندی از ساخت این فیلم در کرمانشاه گفت: این استان سختی های بسیاری در جنگ تحمیلی متحمل شده و تلاش کردیم گوشه‌ای از جنایت‌های منافقین در این استان را به تصویر بکشیم.

 

صبوری با اشاره به ساخت این فیلم در شهرستان جوانرو،د گفت: این فیلم دِلی نوشته شده، دِلی ساخته شده و امیدواریم که دِلی هم دیده شود.

وی افزود: امروز قرار است برای اولین بار این فیلم را بر روی پرده سینما همراه با مردم خوب کرمانشاه ببینیم و امیدواریم همه از دیدن این فیلم لذت ببرند.

علی صفدری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه هم در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به شروع جشنواره فیلم فجر از ۱۷ بهمن در کرمانشاه گفت: طی مدت هشت روز برپایی این جشنواره ۲۰ فیلم در سینماهای استان اکران شد.

وی با اشاره به استقبال خوب کرمانشاهیان از فیلم‌های این دوره جشنواره گفت: تا روز هفتم بیش از سه هزار نفر از فیلم های جشنواره دیدن کردند و اگر مخاطبان شب پایانی را هم لحاظ کنیم قطعا آمار بیش از این خواهد بود.

صفدری گفت: طبق آمار، جشنواره فیلم فجر در کرمانشاه پرمخاطب‌ترین جشنواره در غرب کشور شده که این امر نشان از ذوق و علاقه مردم این استان به هنر و سینماست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال چهار فیلم جشنواره با استان کرمانشاه مرتبط بود، گفت: فیلم‌های “غریب”، “شماره ۱۰”، “اتاقک گلی” و “سرهنگ ثریا” فیلم هایی بودند که یا در کرمانشاه ساخته شده‌اند، یا کارگردان آنها کرمانشاهی است و یا موضوع آنها به کرمانشاه مربوط است.

صفدری در ادامه از “اتاقک گلی” به عنوان یکی از فیلم های موفق این دوره جشنواره یاد کرد و افزود: این فیلم روایت حمله منافقین به استان کرمانشاه است که در شهرستان جوانرود ساخته شده و در این دوره جشنواره توانست سه سیمرغ کسب کند.

وی با اشاره به لزوم ساخت چنین فیلم‌هایی، گفت: فیلم‌هایی که بتوانند حقایق هشت سال دفاع مقدس را به تصویر کشیده و جنایت‌های دشمنان این آب و خاک را نشان دهد جای تقدیر و حمایت دارد و امیدواریم در آینده شاهد ساخت هرچه بیشتر اینگونه فیلم‌های ارزشمند باشیم.

محمد طیب صحرایی در آیین اختتامیه فیلم فجر در کرمانشاه که عصر امروز (۲۴ بهمن) با حضور جمعی از مسئولین فرهنگی و علاقمندان سینما برگزار شد، به نقش هنر ارزشمند در ساختن انسان ارزشمند اشاره کرد و افزود: از دیدگاه زیست شناسانه و مادی همه انسانها شبیه هم هستند، اما دیدگاه دیگری وجود دارد که انسان واقعی را یک انسان دردمند می‌داند.

وی افزود: انسان دردمند انسان واقعی است و انسانی است که برای همنوعان خود احساس دردمندی دارد.

صحرایی تاکید کرد: بسیاری اندیشمندان معتقدند که انسان اگر همه چیز از جمله آزادی، ثروت، زیبایی، اراده و …داشته باشد، اما از احساس دردمندی برخوردار نباشد، نمی توان او را انسان نامید.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه هنر یکی از نزدیک‌ترین مسیرها برای رسیدن انسان به حس دردمندی است، گفت: هنر هم می تواند از انسان یک انسان دردمند بسازد و هم می‌تواند از او یک انسان بی دغدغه و بی احساس بسازد و هنری ارزشمند است که بتواند این حس دردمندی را در انسان ایجاد کرده و افزایش دهد.

صحرایی گفت: اگر هنری انسان را از احساس دردمندی دور کرده و تنها او را سرگرم کند، این هنر قطعا نمی‌تواند ارزشمند باشد.

استاندار کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: هنر در کشور ما به سمت ایجاد حس دغدغه مندی و دردمندی در انسان‌ها پیش رود.

صحرایی در ادامه با تقدیر از برگزارکنندگان این دوره جشنواره فیلم فجر در استان کرمانشاه گفت: خوشبختانه امسال شاهد استقبال خوب کرمانشاهیان از فیلم‌های این جشنواره بودیم و امیدواریم استقبال از سینما همچنان استمرار یابد و ارزش محتوای فیلم‌ها هم ارتقا یابد.

وی با اشاره به ساخت فیلم های ارزشمند در این دوره جشنواره گفت: امسال چهار فیلم مرتبط با کرمانشاه بوده که یا کارگردان آنها کرمانشاهی بوده، یا فیلم با موضوع کرمانشاه ساخته شده و یا ساخت فیلم در کرمانشاه صورت گرفته و این چهار فیلم عبارتند از “اتاقک گلی”، “غریب”، “سرهنگ ثریا” و “شماره ۱۰”.

وی از “اتاقک گلی” به عنوان یکی از فیلم های موفق این دوره جشنواره یاد کرد و افزود: این فیلم در شهرستان جوانرود فیلمبرداری شده، شهرستانی که یکی از افتخارآمیزترین شهرستانهای کرمانشاه است و شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب و نظام کرده است.

صحرایی گفت: جوانرود پاره تن کرمانشاه است و دشمنان در تلاش بودند در اغتشاشات اخیر چهره این شهرستان را خدشه دار کنند، اما نتوانستند و نخواهند توانست که خدشه‌ای به عزت مردم این شهرستان وارد کنند.

  • منبع خبر : مژده خبر