گزارش/ شماری از فعالان اقتصادی و کارآفرینان کرمانشاه با انتقاد از آنچه که ضعف شرکت توزیع برق استان در اطلاع‌رسانی ضعیف و نداشتن برنامه مناسب قطعی نامیدند؛ ابراز داشتند: این موضوع طی روزهای اخیر به آنها زیان وارد کرده است.

ضعف برنامه‌ریزی شرکت برق و زیان کارآفرینان کرمانشاه

به گزارش خبرنگار ایرنا، امروز سه شنبه این عده در دیدار با امام جمعه کرمانشاه خواستار برنامه ریزی مناسب شرکت توزیع برق کرمانشاه و در نظر گرفتن حساسیت کار شرکتهای مختلف و نیز اهمیت ساعات زنده (کاری) آنها شدند.

کارآفرینان همچنین از آنچه که ضعف اطلاع رسانی شرکت توزیع برق کرمانشاه در اعلام دقیق زمان قطع برق گلایه کرده و تصریح کردند: بی توجهی به این مسائل زیان زیادی به آنها وارد کرده است.

مدیرعامل شرکت جهان باتری غرب ضمن گلایه از قطعی برق بدون اطلاع‌رسانی قبلی شرکت توزیع کرمانشاه گفت که این اتفاق در ۱۰ روز گذشته دست کم ۲۰۰ میلیون تومان خسارت به این شرکت وارد کرده است.

مهدی قاسمی از فعالان واحدهای فناور و تولیدی کرمانشاه اظهار کرد: متاسفانه طی چند روز گذشته برق واحدهای تولیدی استان بدون اطلاع رسانی قبلی قطع شد و این باعث متوقف شدن تولید و ضررهای مالی شد.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر شرکت تحت مدیریتش فقط با ۲۰ درصد ظرفیت خود فعالیت دارد افزود: قطع برق کار ما را مختل کرده است و انتظار داریم در این باره اطلاع رسانی و زمان بندی مناسب تری صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت جهان باتری غرب با اشاره به اینکه در صورت اطلاع از زمان دقیق قطعی برق دستگاه های گران قیمت شرکت را زیر بار برق قرار نمی دادیم افزود: قطع و وصل پی در پی برق برای دستگاه ها مضر است.

شمار دیگری از کارآفرینان کرمانشاه نیز با طرح سخنان مشابه خواستار هماهنگی شرکت توزیع برق استان با تولیدکنندگان و کارآفرینان شدند.

به اعتقاد آنها در برخی نقاط کرمانشاه قطع برق اختلال کمتری در زندگی مردم پدید می آورد که می توان قطعی شبکه را به آنجا تسری داد و در عوض برای تامین نیاز بنگاههای تولیدی و مراکز حساس همکاری بیشتری کرد.

امام جمعه کرمانشاه مشکل تولید کنندگان را از طریق «محمد مرادی» مدیر شرکت توزیع برق استان پیگیری کرد که این مسوول در پاسخ گفت زمان بندی و ساعت دقیق خاموشی ها در سایت شرکت قرار داده شده است موضوعی که مورد تایید تولیدکنندگان نبود.

به گفته مسوولان سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه اکنون ۳۳۰ واحد فناور و ۱۰۰ شرکت دانش بنیان از خدمات پارک علم و فناوری کرمانشاه استفاده می کنند به نحوی که محصولات این شرکت ها به ارزش ۱۷ میلیون دلار به ۱۴ کشور صادر می‌شود.

همچنین برپایه آمار سازمان صمت حدود یک هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغالزایی بیش از ۳۰ هزار نفر در استان کرمانشاه وجود دارد.

  • نویسنده : مصطفی آزادی خبرنگار ایرنا
  • منبع خبر : ایرنا