مژده خبر- استاندار کرمانشاه عصر امروز در نشست با معاون وزیر دفاع و نماینده سازمان اتکا از تلاش برای تقویت مسیر مرز خسروی با راه اندازی مجموعه‌های خدماتی قوی در این مسیر خبر داد.

محمدطیب صحرایی، عصر امروز شنبه ۱۱شهریورماه در نشست با معاون وزیر دفاع در مرز خسروی، با اشاره به مرزی بودن استان کرمانشاه گفت: در این استان تعداد زیادی نظامی و خانواده‌هایشان زندگی می‌کنند، لذا انتظار می‌رود مجموعه‌های نظامی رسیدگی و توجه بیشتری به این استان داشته باشند.

وی اظهار کرد: یکی از مجموعه‌هایی که در این زمینه می‌تواند ورود کند، وزارت دفاع است که البته تاکنون اقداماتی را مانند احداث قرارگاه اربعین در مسیر مرز خسروی انجام داده، اما نباید خدمات آن را تنها منحصر به ایام اربعین کند.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه قرارگاه اربعین وزارت دفاع می‌تواند به یک مجموعه تفریحی و رفاهی بزرگ تبدیل شود، تاکید کرد: در این راستا انتظار داریم که باتوجه به آب و هوای مطبوع مرز خسروی در فصل زمستان و اوایل بهار، قرارگاه ویژه اربعین وزارت دفاع در این ایام هم میزبان اردوهای راهیان نور، دانش آموزان و دانشجویان شود و حتی خانواده‌های وزارت دفاع هم برای سفر به این منطقه بیایند.

مقام عالی دولت در استان یاد آور شد: بنا داریم مسیر مرز خسروی را تقویت کنیم، لذا باید مجموعه‌های قوی را در این مسیر داشته باشیم.

محمد طیب صحرایی سپس از حرکت اربعین به عنوان معجزه بزرگ الهی نام برد و گفت: امروز چه دوستان و چه دشمنان پدیده اربعین را به عنوان یک پیشران از خیزش یک تمدن بزرگ می‌دانند.

وی با بیان اینکه باید اربعین را به عنوان یک پدیده تمدنی مورد توجه قرار دهیم، گفت: اگر امروز مرز را برای پذیرش چند صد هزار زائر آماده می‌کنیم، باید برای ۱۰ سال آینده زیرساخت‌ها را برای پذیرش ده‌ها میلیون زائر از شرق عالم هم آماده کنیم.

صحرایی اضافه کرد: امسال در مراسم اربعین هم موکب‌های اهل سنت را داشتیم و هم زائرین اهل سنت و اهل حق را و در سال‌های آینده جهشی را در این موضوع خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه اربعین فرصت بسیار خوبی است که در زمینه یک نوع پوشاک یا کفش برندسازی‌هایی منطبق با فرهنگ بومی جهان اسلام انجام شود، عنوان کرد: اگر ما این‌کار را انجام ندهیم، در آینده چینی‌ها انجام خواهند داد.

استاندار کرمانشاه در پایان خواستار نقش آفرینی بیشتر وزارت دفاع در جهت‌دهی به خدمات اربعین شد.

ضرورت استاندارد سازی خدمات دهی به زائران اربعین 

در ادامه علی شعبانی معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه نیز با اشاره به پای کار آمدن مردم برای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی، اظهار کرد: باتوجه به اینکه موضوع اربعین مقطعی نیست و در سال‌های آتی با شکوه بیشتری تداوم پیدا می‌کند، بنابراین باید یک ساماندهی را در خدمات رسانی به زوار داشته باشیم.

وی با تاکید براینکه ساماندهی این خدمات مانع از هدر رفت منابع خواهد شد، افزود: در حال حاضر موکب‌های زیادی در مرز خسروی مشغول خدمات رسانی به مردم در حوزه‌های اسکان و تغذیه و درمان و …هستند که باید با نظام‌مند شدن خدماتی که ارائه می‌دهند، آنها را منسجم کنیم.

معاون استاندار کرمانشاه ادامه داد: برای نمونه به علت گرمای بیش از حد هوا نمی‌توان هر نوع تغدیه‌ای را به زوار ارائه داد، لذا اگر یک برنامه‌ریزی مناسب داشته باشیم، سلامت زوار را هم تضمین می‌کنیم.

وی عنوان کرد: از طرفی حدود ۲۵ میلیون زائر در مراسم اربعین شرکت می‌کنند که هر کدام پوشاک متفاوتی می پوشند که گاها برای این سفر استاندارد نیست، لذا می‌توانیم یک پوشاک استاندارد اربعینی را برای آنها طراحی کنیم.

شعبانی افزود: وزارت دفاع باتوجه به توان و تخصص مجموعه وزارت دفاع می‌تواند این کار را انجام دهد و هرسال بخشی از حوزه‌های اربعین مانند تغذیه، بهداشت و پوشاک را استانداردسازی کند.

  • منبع خبر : مژده خبر