به گزارش مژده خبر،معاون اداری، مالی و توسعه منابع انسانی دانشگاه رازی با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور طی یکسال اخیر افزود: با شیوع بیماری کرونا و محدودیتهای ایجاد شده، حضور کارکنان در بخشهای مختلف به حداقل خود رسید اما خوشبختانه با تلاش مجموعه مدیران و کارکنان دانشگاه رازی حتی در شرایط بحرانی کرونا هیچ کاستی در عرصه خدماترسانی نداشتیم.
دانشگاه رازی جزء اولین دانشگاههایی است که نسبت به صدور احکام اقدام نموده است
ایشان با اشاره به افزایش حدود ۱۰ درصدی (۱۵۰ میلیارد ریالی) اعتبارات دانشگاه نسبت به سال ۱۳۹۸ و افزایش حدود ۲۶۰ میلیارد ریالی تعهدات حقوق و دستمزد دانشگاه طی سالجاری افزود: افزایش تعهدات حقوق و دستمزد ناشی از افزایش سالانه، افزایش اسفند سال ۱۳۹۸ و افزایش ۵۰ درصدی از ابتدای بهمن ۱۳۹۹ است. با توجه به همه این افزایشها در هزینه؛ دانشگاه رازی جزء اولین دانشگاههایی است که نسبت به صدور احکام اقدام نموده است و إنشاءالله از بهمن ماه سالجاری، پرداخت صورت میپذیرد.
دکتر نیاپرست با اشاره به اینکه انتظام بخشی به هزینهها و فرآیندهای اداری، مالی و عمرانی دانشگاه از چند سال پیش شروع شده است، افزود: شایسته است از زحمات معاونین محترم سابق اداری و مالی دانشگاه به پاس تلاشهای ارزشمند ایشان و همچنین از حمایتهای بیدریغ ریاست محترم دانشگاه قدردانی نمایم.
ایشان با اشاره به افزایش حداقل ۲۰ درصدی هزینه ارائه خدمات شرکتی در دانشگاه یادآور شد: علیرغم افزایش هزینهها و مشکلات اقتصادی کشور، دانشگاه رازی هیچگونه بدهی در بحث پرداخت اضافهکار و پاداش کارکنان و حقالتدریس اعضای هیات علمی ندارد و کلیه مطالبات اعضای هیات علمی تا پایان تابستان سالجاری پرداخت شده و از همه بزرگوارانی که در این مسیر ما را یاری نمودند، تشکر میکنم.
دکترمهرداد نیاپرست به گوشهای از اقدامات صورت گرفته در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اشاره و بیان کرد: در بحث IT و خدمات پیشتیبانی، به دنبال شروع آموزشهای مجازی از اسفند ماه ۹۸ و استفاده از سامانه LMS، با حمایتهای دکتر اعلمیآلآقا ۳۰ میلیارد ریال برای پشتیبانی از سامانه LMS و تامین امکانات سختافزاری و ۱۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات آموزش مجازی اعضای هیات علمی هزینه شده است.
ایشان در ادامه از تخصیص ۶۰ درصدی بودجه عمرانی دانشگاه رازی در سالجاری خبر داد و گفت: خوشبختانه عملکرد حوزه عمرانی دانشگاه در سالجاری نسبت به سال گذشته افزایش محسوس و چشمگیری داشته است و در ۹ ماهه امسال نیز در حوزه محوطهسازیهای دانشگاه ۱۰ درصد رشد داشتیم.
دکتر نیاپرست دیوارکشی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی به طول ۲ کیلومتر در حاشیه بزرگراه امام(ره) را از دیگر فعالیتهای عمرانی شاخص در دانشگاه طی سالجاری برشمرد و افزود: خوشبختانه سرعت و عملکرد در فعالیتهای عمرانی به ویژه در شرایط مواجه با بیماری کرونا بسیار محسوس و ارزشمند بوده است که جای بسی قدردانی از دست اندرکاران ذی ربط دارد.
ایشان با بیان اینکه انقلابی در حوزه فضای سبز دانشگاه رازی ایجاد شده است، گفت: طی دو سال اخیر بیش از ۱۲۰ هزار اصله درخت و درختچه از ۸۴ گونه متفاوت گیاهی در دو پردیش طاقبستان و کشاورزی و منابع طبیعی کشت شد که یک انقلاب سبز در دانشگاه رازی و بالاترین میزان کاشت درخت در سطح دانشگاههای کشور طی سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ به شمار میآید.
معاون اداری، مالی و توسعه منابع انسانی دانشگاه رازی یادآور شد: در چند سال اخیر بیش از ۳۵۰ درصد افزایش فضای سبز در دانشگاه رازی داشتیم و میزان فضای سبز دانشگاه به ۷۰ هکتار رسیده است، این رقم بالاترین میزان افزایش سطح فضای سبز در بین دانشگاههای کشور طی سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ به شمار میآید.
افتتاح چندین پروژه عمرانی بزرگ در دانشگاه رازی طی آینده نزدیک
ایشان از افتتاح چندین پروژه بزرگ عمرانی در دانشگاه رازی طی ماههای آینده خبر داد و گفت: در صورت تخصیص بودجه کامل عمرانی دانشگاه، عملیات احداث دانشکدههای اقتصاد و کارآفرینی، شیمی، فاز دو هنر و معماری و کلینیک دامپزشکی به طور کامل به اتمام میرسد.
دکتر نیاپرست با اشاره به رویکرد نوین دانشگاه در خدمترسانی به جامعه افزود: اجرای پروژه کلینیک دامپزشکی دانشگاه رازی در راستای خدمترسانی به عموم مردم و دستگاههای اجرایی استان کرمانشاه صورت میگیرد.
ایشان همچنین از بازسازی کامل یک بلوک خوابگاهی در سرای شهید آیتالله اشرفی اصفهانی دانشگاه رازی خبر داد و گفت: این اقدام با همکاری معاونت دانشجویی از محل صرفهجویی هزینهها و نیز کمک وزارت عتف و خیرین صورت گرفته است.
دکتر نیاپرست با اشاره به اتمام پروژه زیرساخت فیبر نوری در دانشکده کشاورزی گفت: برای حرکت در مسیر هوشمندسازی و افزایش بهرهوری کارکنان و اعضای هیات علمی، طرحهای بسیار خوبی در دست انجام داریم و سامانههای مختلفی در این مسیر درحال طراحی است و هدفگذاری دانشگاه استفاده هرچه بیشتر از سیستمهای هوشمند است و در آینده نزدیک اخبار مسرّتبخش دستاوردهای دانشگاه در حوزه راهاندازی سامانههای هوشمند به اطلاع خواهد رسید.
راهبرد مدیریت دانشگاه رازی طی ۷ سال گذشته شفافسازی و استفاده از سامانههای الکترونیکی در مسائل مالی
ایشان راهبرد جدی مدیریت دانشگاه رازی طی ۷ سال گذشته را شفافسازی و استفاده حداکثری از سامانههای الکترونیکی در حیطه مسائل مالی دانست و تاکید کرد: استفاده از سامانهها موجب رقابت سالم، کاهش هزینههای خرید و همچنین کاهش چشمگیر هزینههای جاری میگردد، به هر حال مسیر شفافسازی در دانشگاه رازی هموار و نهادینه گردیده و این راه روشن در بدنه کارشناسی دانشگاه جریان دارد.
دکتر نیاپرست در پایان یادآور شد: دستاوردهای بسیار چشمگیر دانشگاه رازی در حوزههای عمرانی، مالی و… در شرایطی اتفاق افتاده که بسیاری از دانشگاههای کشور با مشکل بدهیهای انباشته مواجه هستند و خوشبختانه نگاه متفاوت مدیریتی دانشگاه رازی را از این مشکلات دور نگاه داشته و در مقابل شاهد کارهای بزرگ و کمنظیری در عرصههای مختلف هستیم.
- نویسنده : جعفر جعفری
- منبع خبر : مژده خبر
Friday, 3 January , 2025